måndag, mars 19, 2007

Stormvarning!

Det var soligt och fint hela förmiddagen och jag passade på att tvätta kläder. Men sedan började det blåsa och just nu har vi enligt väderflickan 25 sekundmeter i Tetuán. Det är storm enligt Wikipedia. Himlen har mörknat på ordentligt och det blir bara mörkare för varje timme som går. Det var fullt dagsljus i går vid den här tiden, idag börjar det likna natt.

Vinden slet ner ännu en av mina tvättlinor! Så nu har jag bara 3 linor kvar. *morr* Nu är matrummet fullt med kläder som hänger på tork, det så ser inte speciellt fint ut hos oss just nu. Men vad gör man? rena kläder måste man ju ha!

Det känns som läge att förbereda här hemma ifall det blir riktigt dåligt väder i natt. Plantorna ska tas in i trappen, fönsterluckorna ska stängas, batterier till ficklamporna ska laddas, värmeljusen ska plockas fram. Bröd har vi inte hemma men däremot har vi tonfisk och en massa frukt och grönt. Det är viktigt att ha akutmat ifall det blir dåligt väder. Jag ska också packa en väska med kläder och medicin och annat som kan tänkas behövas ifall vi blir "instormade" i morgon. Fast till i morgon är det säkert lugnt igen, ovädren brukar inte vara så länge här.

Skulle jag inte dyka upp här på ett par dagar så kan det bero på att det är svårt att komma ut på nätet. Men det kan lika gärna bero på att solen skiner och vi stuckit iväg på utflykt. Killarna är ju lediga från skolan den här veckan.

Inga kommentarer: