måndag, september 17, 2007

Är det inte den ena är det den andre

Idag är elektrikern här. Och han är 10 gånger värre än Byggare Bob. Det är faktiskt så illa att jag saknar Bob. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men Bob må vara envis som synden och världens långsammaste murare, men han gör i alla fall sitt jobb.

I lördags blev vi invaderade av elektrikergänget med motorcyklarna. Chefen kom tillbaka idag, för att göra klart jobbet. Men jag undrar om han är dum i huvudet, inte fattar ett ord spanska eller bara spelar idiot. För flera av sakerna dom monterade i lördags blev fel. Jag sa åt honom i morse vad som skulle ändras och sa att han måste installera ugnen, fläkten och spisplattorna innan han gick idag. Ok, det skulle han göra. 1 timme senare är han på väg att gå. Jag stoppar honom för ugnen står fortfarande kvar i matrummet. Och kontakten som han skulle montera bort sitter fortfarande i väggen. Hallå? Vad tror du du kom för egentligen? Nu vill han ha extra betalt för att montera ugnen och allt annat.... Fasiken att jag inte var med när han pratade med A, nu vet jag ju inte vad som ingick i deras överenskommelse.

Så nu har elektrikern åkt iväg med en kompis men lovade komma tillbaka. Lika bra det, för han har inte fått betalt ännu. Men jag blir så less på denna evinnerliga kohandel! Jag hoppas jag får tag på A innan elektrikern är tillbaka. Jag vill ha min ugn!!!!! Jag tror jag får nippran snart.....

1 kommentar:

Sofia sa...

Skickar massa massa kramar!!!