onsdag, januari 23, 2008

Rätta knycken

Jag måste ju bara visa er en jättegullig liten tjej. Hon är två år och har redan fattat det där med dans. Visst är hon söt? Och jag gillar hennes kläder, perfekt för en liten aktiv tjej som vill vara lika fin som alla andra men utan att finkläderna inskränker på rörelseförmågan. Det är ju tyvärr annars det vanliga här.



Huvva, vilken tid det tar att ladda upp videosnuttar till Blogger! Är det alltid så här segt eller är det min uppkoppling som är totalt kass....? Det känns lite B att det ska behöva ta flera timmar att ladda upp en liten snutt. Då tappar man ju liksom lusten...

*** Edit: Jag tog bort filmen, för den funkade ju ändå inte. :-( Det fick bli vanligt foto istället... ***

5 kommentarer:

christel sa...

Det kan vara lättare om du gör om formatet på videofilen. Jag har lyckats ladda upp avi-filer, så det kan du prova att göra om filmen till. Det finns gratis media converter att ladda ner, annars kan man konvertera filen över nätet. Prova med det om du inte har gjort det!

marockan sa...

Hej 'Nejma'
jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig men hittar ingen e-postadress till dig. Jag är en marcokan som bor i Sverige och skulle hade lite frågor som du kanske kan hjälpa mig med.
Tacksam för svar!
MVH Fadila

marockan sa...

och min e-postadress är: fadila_a@hotmail.com

/Fadila

Nejma sa...

Christel - Ok, ska se om jag hittar nått sånt prog för jag har en massa videosnuttar som jag skulle vilja visa, men det gick ju alltså inte så bra... :-(

Fadila - Mailar dej!

/Nejma

Pumita sa...

Det var en riktig sötnos!