måndag, maj 05, 2008

Allt underbart är kort

Nu är vi hemma igen, efter en helt UUUNDERBAR vecka i Torremolinos. Veckan sammanfattas enklast med för mycket god mat, lagom med sömn, trevligt sällskap, snälla barn och mycket plugg. Kan det bli mycket bättre än så?

Nu är vi tillbaka i vardagen igen. Det är måndag idag och jag har tillbringat största delen av dagen med att röja och möblera om på G:s rum. Jag började ju med garderobsrensning bara någon dag innan vi åkte på semester och hann inte klart så det har verkligen sett för &%&##/ut här hemma.

Vad sägs om detta?


Så såg det ut på barnens rum några dagar innan vi åkte. Sedan gjorde dom en kraftansträngning och fick bort det värsta men riktigt klart blev det ju inte, och det är vad jag sysslat med idag. Klockan är lite över 9 på kvällen men jag ska ändå ta en vända i vardagsrummet och se vad jag kan plocka bort där för i morgon vill jag inte städa hela dagen. Jag måste plugga favoritämnet, retorik. Det är 2 veckor kvar till det provet, vårterminens första prov och jag går in stenhårt för att klara hela ämnet på första försöket. Det är ett jätteroligt om än väldigt teoretiskt ämne med en oerhörd mängd med latinska termer som ska memoreras.

Dags att ta itu med röjningen ännu en liten stund. I morgon kommer foton från vår härliga semester.

6 kommentarer:

MariaD sa...

Vad glad man blir då barnen gör så där ;)) Jag har bara tjejer och dom är LITE bättre. Åtminstone hon som är 11 år, 15 år då är dom HOPPLÖSA gällande det mesta. Snacka om lata och dryga. Små barn små bekymmer- stora barn stora bekymmer!

solgudinna sa...

Oj, jag blev orolig att du hade haft inbrott medan du var borta :0)
Men så var det "bara" städning på gång, pust.

Sigrinn sa...

Du är modig du som lägger ut sådana bilder i bloggen :P

Nejma sa...

Huvva, blir dom värre i tonåren? Då bryter jag ihop totalt!

Inbrott? Ja, nog ser det ut så....

Visst är jag modig? *s* Hoppas kunna lägga upp lite "efterbilder" snart.

/Nejma

Anonym sa...

Du skrev att dom gjorde en kraftansträngning. Det är ju bra! Den kanske behövs tidigare/oftare! Ibland räcker inte learning by not doing.

Sofia sa...

Tycker inte att det såg så farligt ut! *gapskratt* Du har ju sett före-bilder från mig också, så du vet ju vad jag pratar om... :D

Kram, Sofia