lördag, juni 14, 2008

Yes!

Har precis sett matchen Spanien - Sverige på "storbildsTV" på jobbet och jag kan bara säga "España, España, España"!!! Lite smålullig är jag också, efter 3 öl och ett par glas tinto de verano, men det lär snabbt gå över nu när jag är hemma i verkligheten igen. Men oj vad jag behövde en riktig fotbollsmatch i sällskap med kompisar. Är man fotbollsfreak så är man. *s* Det känns som mina "vuxenbatterier" är fulladdade och jag är redo för att klara av ännu ett gäng dagar i sällskap med mina barn. Ibland behöver man lite vuxentid, helt utan barn, för att klara av att vara en bra förälder.

Natten till idag var jättejobbig. B har troligen fått solsting, för han kräktes, hade hög feber och hostade sej genom natten. Först vid 5.30 lugnade allt ner sej och vi fick lite sömn. Tur nog höll jag mej vaken genom att chatta med en kompis i USA, annars hade jag nog däckat mycket tidigare. Jag somnade till slut på soffan och sov av och till i några timmar till kl. 12. Nu mår jag bra, tack vare öl och gott sällskap så om det behövs vakas i natt igen är jag redo. Men nu mår han mycket bättre.

Nu är det kvartsfinalerna som gäller! Fotboll är sååå kul. :-)

4 kommentarer:

Pumita sa...

Håller med dig, visst är det kul med fotboll! Med risk för att bli halshuggen härhemma: Spanien vann rättvist! Jag tycker inte Sverige kan säga så mycket om frisparkar de inte fick (även om jag kan hålla med om kritiken!) eftersom de slapp Spaniens straffspark. Matchen kunde ha slutat 3-1!

Sofia sa...

Bläääää för Spanien!!! Nääää, Sverige borde ha vunnit den matchen, så det så! Hihi, jag somnade i pausvilan och sov mig igenom andra halvlek. Vaknade till då och då och konstaterade att 1-1 stod sig och att Zlatan inte spelade mer. Sen vaknade jag på riktigt av gapskriket måååål, som inte hade lika mkt glädje i kommentatorns röst som det borde ha haft. Men men, vi får väl ta ryssarna hoppas jag, åtminstone oavgjort då, så är vi med!

Nejma sa...

Ny match i morgon!!!! Hur går det för Sverige förresten? *duckar*

/Nejma

Lotta sa...

Fotboll - nja... med ett halvt öga och det andra på laptopen :)
Renoveringsbilder är alltid kul att ha och titta på, när man är mitt i det så tänker man ofta "vad har jag gett mig in på" och arbeter ser ut att aldrig ta slut.... men till sist har man förhoppningsvis ett fint resultat :) Hoppas du får en bra onsdag 8`)