söndag, april 30, 2006

Jag nyser och snorar

Men jag tror inte jag är förkyld. Jag misstänker att det är dom pollensymtom jag får här i Marocko, för jag har hållit på någon vecka nu och jag blir varken bättre eller sämre. Och jag mår väldigt bra. Förrutom att jag ständigt är trött. Jag har tagit med medicin från Sverige men det känns inte aktuellt med medicin just nu. Så länge det inte blir värre än så här är det ju inget att bry sej så mycket om. Förrutom att näsan rinner mest hela tiden är det ungefär som vanligt. *s*

Barnen är hemma nu igen. Dom kom vid 2-tiden, lite drygt ett dygn efter dom åkte. Dom var trötta, arga och hungriga när dom kom. Men jag tror att dom har haft väldigt kul. Dom behöver bara smälta alla intryck först. Och sova i kapp den förlorade sömnen. Dom hade visst inte somnat förrän 2.30... *s* Kusinen såg ut som hon blivit körd genom en mangel, hon är inte van vid att ha hand om 2 så busiga och äventyrslystna små killar. Men det känns som en bra början. Nu räknar jag kallt med att få avlastning fler gånger. *glad*

6 kommentarer:

Thérèse sa...

Skönt med släktingar som kan vara barnvakt ibland. Såna vill jag också ha. Helst ska dom bo här i Madrid.
En helt annan fråga , jag frågade ju förut om Ceuta , så jag tänkte höra om du har besökt Melilla och vad du i så fall tyckte. Det känns som om det ligger betydligt mer isolerat från Spanien än Ceuta och att färre turister hittar dit.

popsan sa...

Hoppas att du njöt av kvällen.
Själv är jag förkyld....IGEN.
Känns som det är hundrade gången sedan jag slutade röka....
Hoppas att du har haft en bra helg.
massor av kramar
Popsan

Nejma sa...

Thérèse - Det var faktiskt andra gången någonsin som dom har varit barnvakt. Första gången var när min man var här i somras och vi skulle gå på föräldramöte i skolan. Så så där jättemycket avlastning har jag ju inte haft hitills, men jag hoppas att det blir annorlunda nu när dom sett att killarna faktiskt är riktigt roliga och mysiga.

Jag LOVAR jag ska ta mej i kragen och skriva om Ceuta nästa vecka. Jag ska dit då och tänkte ta med kameran. Det kan kanske vara kul att se lite foton därifrån. *s* Melilla vet jag inte så mycket om, annat än att det är mindre "europeiskt" än Ceuta för det är inte så många utifrån som hittar dit. Jag har inte varit i Melilla än, men hoppas att vi kan komma iväg på en liten utflykt till Melilla och den marockanska staden Nador nu i sommar. Jag har ju knappt rest nått i Marocko så jag har mycket att upptäcka.

Popsan - Jag hoppas att du kryar på dej snart! Är du säker på att det är en förkylning, ni är väl också mitt uppe i pollentid nu?

Kram på er tjejer,
Nejma

Elisabeth sa...

Härligt med lite avlastning ibland! Det är nog bra för både barn och föräldrar ;-)


Kram

Nejma sa...

Hejsan Elisabeth! Nu äntligen fick jag tummen ur och har länkat till dej. Jag var inne och kollade på dina kort - jättefina! Jag har bara hittat mesigt tunnt papper här, det går inte att göra kort med dom. :-( När jag väl kommer över till fastlandet eller Sverige ska jag hamstra bra cardstock så jag kan börja pyssla igen. Saknar det supermycket!

Kramar i stora lass!

Johanna sa...

Hej! Hittade din blogg när jag sökte på staden Melilla. Kommer att flytta dit i höst med min kille som ska spela handboll för deras lag. Därför undrar jag om du befinner dig i den staden, skulle verkligen behöva en massa tips :)

Ha en bra kväll

Kram,kram Johanna

jojii.blogg.se