torsdag, juni 08, 2006

Bloggerstrul

Sedan i går kväll har Blogger strulat. Det har gjort att jag inte har kunnat uppdatera, vilket känns rätt retligt när jag nu för en gångs skull haft en massa saker att skriva om. Hur kommer det sej att inspirationen kommer som bäst när man inte kan få utlopp för den? Det konstiga är att några av mina favoritbloggare har kunnat uppdatera, men inte jag… *suckar* Men det lossnar väl, förr eller senare…

***
Några timmar senare:
Nu har det släppt och jag har uppdaterat. Det lustiga är att det blev 2 likadana inlägg... *s* Men men, det verkar funka igen i alla fall.

5 kommentarer:

pistache sa...

Det har strulat fram & tillbaka hela tiden. Irriterande nog!
Jag har handlat fajitas kryddmix nu så det är bara att tala om vart det ska ;-) (kan skriva mailen igen, den är: peeltheoranges@hotmail.com)

Thérèse sa...

Det strular av och tilll alldeles för ofta. Jag ångrar att jag valde en blogspot-blogg och skulle inte rekommendera någon att göra det.

Nejma sa...

Pistache - You've got mail! *s*

Thérèse - Jag har inte haft någon blog någon annanstans så jag kan inte jämföra, men det här är faktiskt första gången som jag märkt nått strul på dom 2 månader som jag bloggat här. Hoppas dom fixar felen snart! Det är såååå jobbigt med sånt här strul, det tar liksom lusten ifrån en...

/Nejma

Anonym sa...

Hejsan!

Tack för ett av dina vykort postat i Martil, det kom hit förra fredagen, den 2 juni. Kortet från Ceuta har ännu inte dykt upp.
Idag har vi haft skolavslutning, det var så vackert med sång utanför matsalen. Dt kom först några regndroppar, sen blev det lite sol. Det är molningt nu och varmt och fuktigt för det regnade mycket i natt.Vi har MSN men jag har inte hunnit kolla upp hur man gör en. Jag är nästan helt okunnig om hur man chattar...Kan du ge en instruktion eller nåt? Att våga skriva här på bloggen tog mig flera veckor!!På jobbet kan jag inte läsa din blogg för det är blockerat. På kvällarna hinner jag inte alltid sitta vid datorn men i nästa vecka ska vi skriva ett mail till MSN. Ha det så bra och hälsa killarna! Ann

Me sa...

Jag är också ganska nöjd med Blogspot. På nästan alla bloggportaler verkar användarna se sig om efter något bättre, så jag tror att det är ganska lika vad man än använder. Dessutom är det så enkelt att lägga upp bilder med “Hello” ihop med Blogspot.