onsdag, augusti 23, 2006

Har uppdaterat hemsidan!

Min stackars hemsida har legat lite i träda sedan jag började med bloggen här. :-( Tidigare var den välbesökt och jag uppdaterade ofta. Nu under sommaren har det varit dåligt med både uppdateringar och aktivitet där.

Men nu blir det ändring på det! Igår var jag med på EFIT för första gången på flera månader och dom bilderna ligger nu ute på hemsidan. Är du nyfiken på vad jag sysslade med i går? Men gå då och kolla! *s*

En annan nyhet är Utflyktsmål. Först ut är Ceuta. Jag har lagt upp en hel del bilder, fakta och tips om sta'n. Inom en förhoppningsvis snar framtid kommer det även att komma tips om Tangier, Rincón, Cabo Negro, Chauen och andra ställen som är värda ett besök och som man kan ha som dagsutflykt.

Va? Har du glömt adressen till hemsidan eller aldrig besökt den? Ok, det är enkelt, det är http://www.cml.nu/nejma - Nejmas Marocko, ett äventyr i ord och bild.

Tyvärr var jag tvungen att ta bort gästboken pga massiva spamattacker, så om du kilar in på hemsidan kan du väl kommentera ditt besök här. Det är alltid kul och nyttigt med både ris & ros, för att kunna göra en bättre hemsida.

2 kommentarer:

Anna Malaga sa...

Âh, vilka fina bilder frân Ceuta!
Jag hann bara med en snabbis, men jag ska titta mer i kväll. Nu väntar stranden.
Hur varmt är ert vatten egentligen? här är det iskallt just nu...
Hur ofta är du i Ceuta?

Nejma sa...

Åh, lyllos dej Anna som kan gå till stranden idag! Här har vi fortfarande mulet och KALLT! Bara runt en 23 - 24 grader och jag sitter inlindad i en filt... Vädret slog verkligen om efter skyfallet på vår födelsedag. :-(

Jag misstänker att vattnet är iskallt just nu, så himla kallt och fuktigt som det är i luften. Men när vädret är okey är vattnet riktigt varmt och skönt. Säger jag som tvärvägrar att bada om det inte är ordentligt varmt i vattnet.

När barnen har skola försöker jag åka upp minst en gång/månad,men oftast blir det varannan vecka ungefär. Ibland kan det bli både en och två gånger/vecka om det är nått speciellt som måste fixas/köpas. Det kostar ju bara 30 DH (inte ens 3 euro) t/r att åka kommunalt, så det är billigare än att t.ex. åka till Marjane, det stora varuhuset, som ändå ligger i Tetuán...

/Nejma