torsdag, december 21, 2006

I morgon börjar äventyret!

I morgon bitti kommer en kompis och hämtar upp oss för att skjussa oss till hamnen i Ceuta. Förhoppningsvis kommer vi fram till Málaga lagom till lunch och kan sedan ägna EM och kvällen till shopping och turistande i Málaga stad.

På lördag morgon går planet till Stockholm. På lördag blir det middag i Sverige. Jag hoppas att det blir mycket sill och lax, en lite försmak av julmaten. *s*

Just nu känns det mest bara stressigt och nervöst. Jag har ungefär tusen saker att fixa ikväll, så jag borde ju absolut inte sitta vid datorn. Men en liten kort uppdatering är nog på plats tycker jag.

Barnen kommer att missa 6 dagar i skolan. Dom har bara 10 dagar ledigt i år!!! Vad är det för jullov? Nä just det, inget vettigt lov alls... Så det kommer att vara rätt tunt med barn i skolan den 4:e januari. Väldigt många barn kommer att tillbringa julen utanför Tetuán och reser man långt bort vill man få lite valuta för både restid och pengar. Mina barn har fått läxor, MYCKET läxor!!!! Det vete fåglarna hur dom ska hinna med allt, för jag vill helst inte ta med så många skolböcker. Det blir ju en halv väska bara med deras skolgrejer. *suckar* Så jag har satt dom vid matbordet och dom får inte gå därifrån förän dom gjort en hel del av skolarbetet. Jag tycker så synd om dom, men vad kan jag göra? Jag vill ju inte heller att dom ska behöva ägna flera dagar av Sverigevistelsen till att göra läxor. Jag tycker att dom behöver få vila lite och umgås med pappa och mommo + moffa. Så därför är det lite smått panik här hemma! Jag borde göra klart här hemma så vi kan åka i lugn och ro i morgon. I stället är jag läxläsningsövervakare. Det blir inte speciellt mycket packat och städat just nu kan jag säga. Det får bli i natt - igen! Jag har sovit på tok för lite hela den här veckan. Jag kommer att somna som en sten så fort vi lyft.... Är sååååååååååååå vansinnigt trött... Ja ja, förhoppningsvis blir det lite vila i Sverige även för mej.

3 kommentarer:

Camilla sa...

God Jul & Gott Nytt År !!!

Thérèse sa...

God jul. Hoppas ni får bra i Sverige. Kul för barnen att träffa sin pappa. Mina har längtat och räknat dagarna så det var verkligen mysigt när han kom och hade med en massa spanska godsaker. Hör av dig om du känner för en fika.

Nanna sa...

hejsan !
Hoppas att din resa till sverige gick bra och du får fin semester
Önskar dig Gott Nytt År 2007
och all lycka
Kram Nanna