söndag, december 17, 2006

Väntar på paket

De här senaste dagarna har jag beställt en del paket som ska levereras hem till min man. Eller rättare sagt, min man får avierna och måste sedan gå och hämta ut paketen. *s* Det blir ett paket med kläder till barnen och mej och ett paket med böcker, bara till mej. Det tycker jag att jag är värd! Jag har beställt en yogabok och tre scrapböcker. Nu kan jag knappt hålla mej tills vi kommer till Stockholm!!!!

Tänk vad det är praktiskt att handla på internet. Snabbt, enkelt och billigt. Ingen stress, inga köer, ingen julträngsel. Bara man kommer ihåg att vara ute i god tid så fixar man lätt alla julklappar på en kväll. Helt perfekt!!!

Nu har nedräkningen börjat.... Om precis en vecka är det julafton!

6 kommentarer:

yasmine sa...

Hej!

Jag brukar också handla på nätet, framför allt kläder men också böcker, billigare köpa på näten än i affären. Så är det när man är student och småbarns mamma...tack och lov att det finns internet. Fast ibland får jag suget att bara gå runt i affärer och shoppa i verkligheten.

När ska du åka till Stockholm? Ganska snart kan jag tänka mig med tanke på att julafton är om en vecka. Hjälp vad tiden går fort.

popsan sa...

Jag åker till stockholm på torsdag. kommer du att kunna kolla av din mail när du är i Sverige. Så att vi kunde boka in en fika..

Nejma sa...

Yasmine - Visst är internet och nätshopping toppen?! Det är perfekt för småbarnsmammor. ;-)

Jag åker på fredag, nu är det inte lång tid kvar!!! *längtar*

Popsan - Jag kommer att kolla av mailen varje dag. Vi är framme i Sthlm på lördag kväll, men vi kan väl höras i början av nästa vecka? Vill jättegärna fika med dej!

Kram,
Nejma

Anonym sa...

Hej! Jag ville bara säga God Jul till dej! Jag är en tjej i Sverige, som brukar följa din sida. Det är så intressant att läsa om ditt liv i Marocko.
Ha en skön o mysig julhelg!
Kram från Ninni

yasmine sa...

Hej!

Du åker imorgon. Önskar dig en trevlig resa. Hoppas att allt kommer gå bra. Hoppas att du får en trevlig tid här i Sverige.
God jul och Gott nytt år.

Anonym sa...

Trevlig resa!

Ann m familj