söndag, juli 08, 2007

Australiendrömmar

Jag har alltid drömt om att resa till Australien. Jag tycker det verkar så häftigt där - en ö som är en hel världsdel med olika klimat, landskap, djurliv, osv. Som en komprimerad värld på nått sätt.

Queensland, kallat för Australiens Gold Coast verkar vara en spännande del av Australien. Här ligger staden Brisbane, känt bl.a. för Lone Pine Koala Sanctuary, ett område där man får bekanta sej med vilda djur, som koalor och kängurur. Härifrån kan man också bege sej ut på endagsturer i bushen eller en tur längst med Brisbane River. Om du vill veta mer om vad man kan göra i Brisbane, besök stadens turistguide.

Förrutom alla spännande djur är Guldkusten dessutom ett paradis för surfare med massor med kända stränder och en garanti för timmar av skoj i vågorna och ett intensivt nattliv till långt in på småtimmarna. Surfers Paradise Accomodation är ett ställe där surfare bor och umgås med likasinnade. Coolangatta Accomodation är ett annat prisvärt alternativ för Australiensemestern.

Detta är ett sponsrat inlägg.

1 kommentar:

Maria, Barcelona sa...

Ack nej. Surfers Paradise är bara bajs. Fejk fejk fejk. En charterhåla för pack. Åk verkligen inte dit.

Byron Bay som ligger någon timme söderut är däremot riktig nice. Det är ju där alla surfers hänger. Bohemian chic style.

Nejma, varför gör du reklam för något du inte har koll på överhuvudtaget?

B!