torsdag, augusti 23, 2007

2 dagar i bilder

Jag orkade inte lägga upp gårdagens foto i går kväll, så det kommer här:

Det här ska bli en del av min arbetsbänk, i det första utrymmet ska gasflaskan stå, i det andra ska ugnen placeras. Fönstret är förminskat.

Idag kom rörmokaren och fixade vattenledningen ut på balkongen, så vi kan ställa tvättmaskinen där. Han har också flyttat på varmvattenberedaren och fixat de superfula ledningarna i badrummet. I morgon kommer foton på badrummet.


Balkongen ska fixas i ordning i morgon, så om några dagar är den en del av köket. Så här såg den ut nu ikväll, med de nya vattenledningarna till tvättmaskinen:

Det första fönstret ska bli vår nya dörr till köket. Jag hoppas att köket blir rymligare efter ombyggnaden och med mer förvaring och arbetsyta. Just nu ser det lite rörigt ut....

I morgon fortsätter följetongen med Dag 6.

4 kommentarer:

matrixa shamanen sa...

Hej!!
Jag har kommit av mig helt med bloggandet och varit borta mm men nu ska jag komma igång igen!
jag började med at läsa igenom ala inlägg på några av mina favoritbloggar och dina inlägg är väldigt underhäållande at läsa! Märkligt att det kan kännas så spännande at läsa detaljer om ngons husrenovering men du lyckas få det väldigt intressant! Jag är supernyfiken på slutresultaten!! De där blåa dörrarna och fönstren är verkligen fina!
Jag ska också komma igång med ordlös onsdag - ska bara först fokusera på min nästa utställning...

varma hälsningar
matrixa-shamanen (petra)

Maleé sa...

Bor ni mitt i ombyggnaden eller har ni flyttat ut? Det kommer nog att bli superfint, men verkar en aaaaaning jobbigt just nu ;-)

Marianne sa...

Jättekul att följa renoveringen tycker jag. Men det brukar vara jobbigt att bo mitt i det. Själv har vi fått nytt tak på vårt hus. Jag förstår att det är mycket mer komplicerat att ha med byggare och snickare att göra i Marocko. Här kommer dom ju oftast som dom lovat. Ska bli kul att se hur fint ni får det när det är färdigt.

Sydamerica freak sa...

Snyyygga bilder :). Du får lägga upp en före- och efterbild när allt är klart!