tisdag, augusti 28, 2007

Gårdagens köksbilder

Här kommer lägesrapporten för gårdagen. Det var en totalt kaosartad morgon. Ett tag var det 4 gubbar i köket samtidigt - muraren, elektrikern och 2 killar som bar upp sand och cement. Det gick inte att vara hemma så barnen och jag gick hem till en kompis i några timmar. Sedan höll vi oss i rummet på taket resten av dagen.

Det som ska bli diskbänken är på plats.Till höger ska kylskåpet stå.Balkongen börjar förvandlas till innekorridor. Ytterväggen är på plats. Resten ska bli ett stort fönster med "skjutdörrar".Fler foton kommer i morgon. Det är också Ordlös Onsdag - det missar ni väl inte?

3 kommentarer:

Sofia sa...

Imorgon ska jag försöka vara med på ordlös onsdag! Har precis kommit på vad jag ska fota! :D Hoppas att jag kommer ihåg det till imorgon, för nu är det för mörkt. :D

Det är såå spännande att följa din renovering! Jättebra att du har fotat en massa! Jag skulle ju promt fota min renovering, men det blev inte så mycket fotat kan jag säga... troligen för att jag gjorde det mesta själv, och det är lite svårt att fota sig själv "in action".

Kram, Sofia

Nejma sa...

Håller med om att det är svårt att fota sej själv samtidigt som man spikar eller målar. *s* Jag har tagit för vana att plocka fram kameran varje kväll efter att gubbarna gått, på så sätt blir det naturligt att ta dagens foton.

Hoppas du är med på Ordlös Onsdag den här veckan!

/Nejma

Elisabeth sa...

Det är spännande att se hur ert nya kök växer fram.