måndag, augusti 27, 2007

Tjäna pengar på bloggen

Som ni säkert vet försöker jag mej på en karriär som proffsbloggare för att få ihop pengar till mina studier. Jag har hittat ett danskt företag, Bloggerwave, som söker bloggare från hela världen för att skriva om olika reklamkampanjer, hemsidor, företag och annat. Att jobba som proffsbloggare är kul och funkar bra att ha som deltidssysselsättning. För att försörja sej på detta måste man vara en fena på marknadsföring och antingen skriva oerhört bra eller om kontroversiella ämnen som drar till sej många läsare. Jag har långt kvar tills jag hamnar på den nivån, om någonsin. Jag vet inte riktigt om jag har den ambitionen. Men det är inget snack om saken att jag vill få det att funka som halvtidsjobb, några timmar om dagen, för att att tjäna ihop till mina studier. Som det är just nu ser jag inga hinder med att kombinera studier med blogjobb och familjeliv. Kanske är det nått för dej med?

2 kommentarer:

christel sa...

Jag har ocksa funderat pa att lagga upp annonser pa min blogg. Har inte riktigt bestamt mig annu, haller mest pa att kollar runt just nu. Men ska kolla in sidan du tipsade om!

Nejma sa...

Du förlorar ju inget på att testa. Men var beredd på att det tar några månader innan man kommer upp i några större summor.

/Nejma