tisdag, september 11, 2007

En liten förhandstitt

Woohooo, Byggare Bob har verkligen gjort en kraftansträngning idag! Det har hänt grejer... Det är klart, A och han kom ihop sej i morse för A sa att han inte bara kan sticka utan att göra klart jobbet vi hyrt honom för, så han lovade göra så mycket han bara kan de 2 dagarna som är kvar. Och det verkar han ha gjort.

Jag har inte varit i köket än och sett vad han har gjort, för idag har han lagt golv och jag vill inte riskera att det blir nått trassel med golvet om jag går på det innan det är torrt. Så trots att det verkligen kliar i fingrarna måste jag hålla mej därifrån tills i morgon bitti. Huvva, det kommer att bli svårt!

Här får ni se en liten försmak av köket i alla fall. Det här är vad jag har kunnat se från dörrhållet:

3 kommentarer:

nawiie sa...

Nu börjar det likna nått

Nejma sa...

Uppdatering: Golvet är lagt. I övrigt inget nytt.... Varken ugn eller skåpen invändigt eller nått. Han får det svettigt idag Byggare Bob...

/Nejma

Sofia sa...

Ja, han får det svettigt!! För imorgon ska ni kunna laga ert första mål mat där. *fniss*

Det ser ut att bli superfint!!

Vad har han tänkt, aldrig mer komma tillbaka, eller kommer han tillbaka efter Ramadan? Har ni betalat honom för hela jobbet, eller är det lite dag-till-dag? Hoppas att ni får tag på någon annan som kan slutföra detta snabbt, om byggare bob inte grejjar det.

Många kramar!!