söndag, oktober 14, 2007

Jullovsplanering

Jag har bokat biljett! Om inget går åt skogen nu så kommer barnen och jag att tillbringa 12 dagar i Sthlm kring jul. Än har jag inte bestämt mej för vad vi ska hitta på då, men jag misstänker att jag kommer att ägna en del tid åt att plugga, äta lösgodis, mysa med familjen och fika med kompisar. Jo, shopping med så klart! Jag hoppas på mellandagsrean på Panduro och lite nya kläder. *s* Ni som planerar för att träffa mej i jul kan väl höra av er till mej och berätta vad ni har för planer så får vi se vad vi kan hitta på. :-)

8 kommentarer:

Anna Malaga sa...

Wow, vad härligt!!
För mig blir det ingen svensk jul i âr.

Sigrinn sa...

Du kanske vill ha en bloggträff?
http://traffas.blogspot.com/

Sofia sa...

Åååh, vore så himla kul om jag kunde träffa dig vid jul! Tyvärr så är det ju den tiden på året som är mest osannolik för mig att ta mig till storstaden. Dessutom kommer kanske A hem över jul/nyår vilket jag förstås hoppas på!!

Skoj vore det iaf om vi kunde hinna träffas!

Kram, Sofia

Tolken sa...

Jag tycker också det vore kul med en bloggträff i Stockholm runt jul!

Tolken sa...

Tittar bara in igen för att påminna om att nu är det dags för månadens inlägg igen! 20 oktober!

Åsa sa...

Oj! ja, tiden går fort och knappt har jag hunnit vänja mig vid att det är höst - så är julen snart här.

Sitter som vanligt uppe på tok försent, regnet smattrar på fönsterbläcket och jag förbereder ett inlägg för imorgon. Antar att du säkert fixar med ordlös onsdag nu och det är nästan så att jag skulle hinna med nu, men ögonen svider och jag måste verkligen skutta isäng. "Ses" om ngr timmar igen :)

/åsa

Anonym sa...

Det låter som att jag och barnen får ta oss en Stockholmstur i jul:)
Nu när det inte blir nåt Frankrike i år. Som planerna ser ut så blir vi snart grannar (fast inte i Sverige då;)InshAllah.
Kramar Houda

Walking sis with flip flops sa...

Välkommen hem till Stockholm, Nejma...I och med att du spenderat Ramadan i Marocko, får du väl smaka på en svensk jul i Sverige? Grejen är att människor blir mindre stressade, gör gärna en god gärning, och praktiskt sett är glada ständigt.

Mellandagsrea? Efter nyår, då gäller det...!