söndag, december 16, 2007

Usch och blä!

Barnen har varit förkylda av och till de senaste tre veckorna men jag har lyckats klara mej från allt, fram tills i dag. Usch, jag mår verkligen URK! Trött (fast jag sovit 9 timmar), ont i halsen, ont i huvudet, ont i hela kroppen, frusen, hängig och hostig.... Är det inte typiskt? Som mamma fixar man allt medan barnen är sjuka, men så fort dom är friska bryter man ihop och får allt skrutt på en gång. Men jag har ju inte TID att vara sjuk idag!

På onsdag drar vi norrut. Först väntar en dag i Málaga, med shopping, besök på nått museum, och så ska vi njuta av all juldekoration. På kvällen ska vi träffa Anna med familj. På torsdag väntar ännu lite mer shopping/turistande och på kvällen åker vi till Stockholm.

Dagen idag MÅSTE ägnas åt packande, tvättvikning, städning, ihopplockande och allmänt fixande så jag kan inte sitta här och tycka synd om mej själv. Så nu har jag petat i mej vitaminer och Alvedon och hoppas att huvudet blir lite mindre grötigt om en stund.

I morgon väntar storstädande och förhoppningsvis lite pluggande. På tisdag ska jag ÄNTLIGEN gå och klippa mej och bli lite fixad. Skönt! Jag börjar se ut som ett skogstroll.... Och efter det väntar betygsutdelning på barnens skola. Sedan måste jag gå till biblioteket och plugga som en tok, för på torsdag åker boken tillbaka till Tunisien och då är det kört. Jag hoppas få tag på boken efter jul, för att sitta och skriva av en bok på ett bibliotek är inte speciellt kul. Boken är himla bra så jag förstår att den är slutsåld, men förr eller senare måste dom väl få fram fler exemplar tycker jag. Så jag hoppas att jag hittar boken snart.

Nej, nu är det slutsnackat på en stund. Jag ska fortsätta med Operation Rensa Ut Onödiga Papper en stund. Det är ungefär vad min energinivå tillåter just nu, men det är ju i alla fall bättre än inget...

Hur går det för er andra i julstöket?

3 kommentarer:

Mia sa...

Hoppas du kryar pa dig snart! Vi har kommit gang med julandet nu och igar akte granen upp. Valkommen att se. :)

kram MamaMia

Cattis sa...

krya på dig!
Här är det fullt "stök" med julklappar och kakor, knäck åså ska man ju ha mat oxå... var tvungen att ta en lite paus :-)

Kram från Stockholm

Anna Malaga sa...

Ojdâ, krya pâ dig! Jag har precis mailat dig. Ska bli kul att träffas igen!