tisdag, januari 15, 2008

Äntligen sol!

I går spöregnade det. Det fullkomligt VRÄKTE ner! Gatorna i kvarteret blev så klart översvämmade, för inget avlopp i världen fixar att ta emot så mycket vatten på en gång. Ett tag kändes det som att ha sjötomt, för vart man än kollade var det vatten, vatten, bara vanligt vatten.... Kallt som 17 var det också.

Det är riktigt, riktigt kallt idag! En sån där bitande köld, som det kan vara i Sverige när det är några minus och snö. Nu har vi varken minusgrader eller snö, men kölden biter likadant. Känns riktigt friskt faktiskt.

Idag står tvätt på programmet. Det är helt otroligt hur mycket tvätt det kan bli på några dagar! Iof var det nog en vecka sedan jag tvättade sist, och då körde jag mest lakan och handdukar, så den vanliga tvätten blev liggande. Här är vi ju beroende av vädret för att kunna tvätta, så är det regnigt eller väldigt mulet så får tvätten ligga smutsig tills solen behagar titta fram.

Maskin nummer 3 snurrar för fullt nu. Jag vet inte om jag ska våga chansa och köra även en fjärde maskin, för då skulle jag få nästan tomt i tvättlådorna sedan. Men en iskall dag som idag, trots lite sol, och utan vind, så torkar inte tvätten så snabbt. Har ingen lust att bli stående med 4 maskiner fuktig tvätt ikväll och behöva hänga allt inne för torkning.... Så det får nog vara bra med 3 maskiner, tyvärr. Hade annars varit skönt att bli av med allt på en gång, nu när jag ändå stannat hemma för att tvätta. Jag har börjat plugga på jobbet nu, det funkar MYCKET, MYCKET bättre. Inga störande moment, om man inte räknar med kompisarna som kan bli pratsjuka emellanåt,för dom är också mitt uppe i sina prov och är minst lika stressade som jag. Då behöver man få prata av sej ibland. Vi är ju trots allt inga grottmänniskor vi studenter. *s* Även fast det känns så ibland.

Nu har maskinen stannat så jag ska upp på taket och hänga tvätt.

5 kommentarer:

Mildamakter sa...

Ingen ordlös onsdag idag?

Pumita sa...

Hos mig är det det iaf. :)

Cattis sa...

Jag kör oxå ;-)

Kaffebönan sa...

Så ni har så kallt i Marocko .. Här är det gråmulet som alltid denna vinter.. ingen snö i sikte och våren känns minsann.. 5 grader varmt och snödropparna har lurats upp i en del rabatter, fast det bara är i mitten på Januari..
Jag ka in min länk här för denna veckas ordlösa, men ser de gamla ligger kvar?
Kanske ingen Ordlös idag då?
Tjingeling o hoppas din dag blir bra med eller utan tvätt:-)
/Pialotta

Nejma sa...

Nu finns Ordlös Onsdag uppe! Förlåt att jag glömde, hade lite annat i huvudet igår och kopplade liksom inte att onsdag kommer efter tisdag.... :-(

/Nejma