tisdag, januari 22, 2008

Ordlös onsdag - Vilket ös!


24 kommentarer:

Nejma sa...

Jag var på fest i lördags. Själva festen var lite sisådär (mer om det i ett annat inlägg) men jag tog iaf en väldans massa kort. Fast tydligen är kameran och jag inte bästa vänner än, för många av dom är väldigt gryniga så jag har nog inte fattat alla inställningar ännu. Men det kommer nog....

Jag hade världens sjå med att få med alla musikerna/dansarna på samma bild, men det var ju lögn.:( Här fick jag iaf med "mannen med tekannan" som mina barn kallade honom för. Fråga mej inte varför han dansar med en potta(??), kakfat i megamodell (???), skattgömma(???) på huvudet, det vet jag inte. Kanske någon annan vet vad det symboliserar?

/Nejma

Morsan sa...

Ja, det är inte lätt med ny kamera. Det gäller att ha tid om man ska lärasig....jag köpte en ny digital systemkamera i november, men har fortfarande bara använt den i automatläge.... Ska bli intressant att se om du får svar på några av frågorna du ställde kring din bild - jag har verkligen ingen aning =)

Pumita sa...

Bilderna är helt underbara! Är det bröllop eller vad är det för fest?

Åsa sa...

Är vi på bröllop? Eller vad firar ni? Bilderna är jättefina.

Sarah sa...

Jag undrar med vad som firas? Vackra klänningar!

Marianne sa...

Det festligt ut. Bröllop?
Vad har kvinnan i turkost på sig. Det ser ut som en negligé. Har hon något kort under? Kameror är inte lätt att förstå sig på. Köpte en digital systemkamera i somras och vi har fortfarande inte lärt oss den riktigt.

Lotta sa...

Alltid trevlig med festligheter. Som alla andra vad firas bröllop eller födelsedag?

Cattis sa...

Gillar bilderna ovan oxå... deras miner är sköna *s

Frukostflingan sa...

Fest och jag kan höra ljudet av musik inom mig!

Catti Ullström sa...

Ser ju iaf ut som en spännande fest...

Mia sa...

Hej, hej! har ingen kamera idag, men hittade en bild som e tagen for exakt 1 ar sen.

Ha en bra dag, Nejma.

Ninni sa...

Det ser ut att vara en glad och trevlig fest, mycket folk och färgglada kläder. Önskar man kunde höra musiken också!

Randi sa...

Så vackra kläder! Och en spännande bild, som väcker frågor:
Vad var det för fest? Kvinnan i den vackra vita klänningen i mitten ser ut att gråta och hon till vänster sms-ar ... märkligt - eller ???

Christer sa...

Oj! Det kan inte vara lätt att dansa med den "kannan" på huvudet!

Jag använde samma rubrik som du, igen. Det är lättare att komma på något då!

Mia sa...

Nejma!

Bagge gangerna som jag har varit med i din lanklista har pa Ordlos onsdag, sa ramlar jag av listan efter nagra timmar. Gor jag nagot fel? Jag ar definitivt med ett tag, men sen forsvinner jag?

Du kan alltid maila
Kram MamaMia

Fundera grönt sa...

Åh vilket party...!

Nejma sa...

Hej hopp!

Anledningen till att jag inte avslöjat vad detär för fest är för att jag hade tänkt skriva ett separat inlägg om det. Har suttit i 2 dagar nu och försökt ladda upp en filmsnutt till Blogger,men icke sa Nicke. Den laddar och laddar och laddar.... Men blir aldrig klar. Så efter någon timme (!!!) har jag tröttnat och klickat "avbryt". :( Jag tror ni skulle gilla den videon, för där har ni både musiken och dansen. I morgon försöker jag igen med filmsnutten.

Det är en dopfest. Eller dop som dop är det ju inte, utan snarare en fest där man presenterar bebisen och firar barnets födelse. Det var en oerhört välplanerad fest med mycket underhållning.

Nu ska jag försöka svara på frågor/kommentarer lite snabbt. :)

Marianne - Hon i turkost har en taksheta på sej. Det är den vanligaste festklänningen numera. Den består av en underklänning, ofta i siden, och ovanpå den har man en klänning som är i nått tunnare tyg och i en avvikande färg.

Randi - Hon i vita klänningen gråter inte. Jag tror hon råkade klia sej eller stoppa in håret precis när jag knäppte fotot. Hon i turkost filmar dansarna med sin mobil.

Christer - Nä, det var inte lätt att dansa med kannan på huvudet. Efter några timmars snurrande blev han yr gubben och halkade omkull. :(

MammaMia - Jag tar bort din länk för att den är fel. Det måste vara PERMALÄNKEN till ditt inlägg, annars faller hela idén med Ordlös Onsdag. Försök igen!!!!!!

/Nejma

TiniTott sa...

Vilken glad bild, sprider verkligen stämningen =)

www.lekne.se sa...

Vilken fin bild!
VackereT!!!

Magalös sa...

Bättre sent än aldrig! Nu är även min ordlösa bild uppe.

Mia sa...

Aha, du menar en lank till sjalva inlagget? Det hade varit jattehjalpsamt med en kommentar om varfor jag forsvinner, men nu vet jag.

Provar igen.

Nejma sa...

Mia - Om du läser reglerna som står högst upp på huvudsidan så står det där, klart och tydligt. Måste erkänna att jag ibland inte hinner/orkar förklara för alla varför jag plockar bort deras länkar, iom att jag liksom utgår från att man kollar igenom reglerna först. Men hinner jag så lämnar jag en kommentar. :-) Är ju liksom inte mer än bara människa jag heller. ;-) Ledsen att jag inte lämnat någon kommentar till just dej, men jag har lite annat att syssla med idag, så här dagen innan en jätteviktig tenta.

/Nejma

Mimo sa...

Min mormor gick alltid omkring med böcker på huvudet!!, dock dansade hon inte med dom ;) Detta skulle ge en bättre kroppshållning enligt henne. *S*
Kanske det är något liknade som mannen med tekannan testar?

La Luna sa...

Att dansa med kanna på huvudet är mer som en showgrej, en uppvisning. Lite som cirkus. Att visa upp man har balansen att snurra och dansa med en kanna på huvudet. Tror till och med att det förr i alla fall var hett te i som dansaren sen serverade ur...
Tror inte den har någon djupare mening. Jag har rötter i Marocko och har spenderat en del tid där...

Du har en väldigt trevlig blogg!