måndag, februari 04, 2008

En ny fluga?

Bingo har aldrig varit nått av mina intressen, men med tanke på hur stort Bingolotto var när det var som störst så finns det nog en och annan bingotok ute i de svenska stugorna. Inte vet jag, men online bingo är kanske lika kul som att behöva lyssna på Lokets malande? Det är i alla fall vad ett brittiskt företag erbjuder - bingo på nätet, eller som dom säger - bingo games. Vinna pengar kan man så klart också göra, så det blir ju lite som att förena nytta med nöje.

Jag är nog traumatiserad när det gäller bingo. Jag hade fått följa med mina föräldrar på bingokväll en gång när jag bara var nått år gammal. Det var tydligen ett sånt där stammisställe där spelarna tog bingospelandet på största allvar och ve den som bröt mot någon oskriven regel. Tydligen tyckte jag att det lät så kul medalla tanter och farbröder som ropade "bingo" i tid och otid så jag kröp ner under bordet och satt och skrek "bingo" jag med. Det tyckte inte folket i salen var speciellt kul så mina föräldrar fick mycket långa blickar och kände sej till slut tvugna att sluta spela och gå därifrån. Och där tog min karriär som bingospelare slut... *s*

1 kommentar:

kulturbloggen sa...

Hej, nu är det din tur i Bloggtidningens Bloggstafett. Det har varit lite förvirrat för uppdiktat glömde publicera ditt uppdrag så vi gav dig ett från Bloggtidningen. Men det är Uppdiktats uppdrag som gäller, alltså om Fördomar.
med vänlig hälsning
Rosemari
bloggtidningen.se