fredag, februari 01, 2008

Beach08 - Uppdatering #2

Så var det fredag igen! Den här veckan har verkligen rusat förbi.... Helgen bjuder på jobb, plugg, plugg, plugg och så troligtvis lite plugg. Plus minst en långpromenad hoppas jag.

Veckan som gått har varit så där ur "beach-synvinkel". Jag har inte ätit godis alls, inget chips och bara fiberkakor. Maten har det gått lite halvtaskigt med. Jag har inte riktigt haft varken tid eller energi till att joxa så mycketvid spisen utan det har blivit mycket makaroner och korv. Korv stroganoff blir faktiskt gott på halalkorv, speciellt om man har i massvis med paprikapulver. Annars tycker jag mest att halalkorven vi köper i kvartersbutiken smakar papper - och den är ändå den godaste jag smakat hitills.

Jag har kommit igång med mina morgonpromenader. Vissa dagar har det bara blivit 10 minuter utöver de 5 som jag drar av för att jag ändå måste ta mej hem från kompisen. Min "obligatoriska" motion (i samband med lämning och hämtning av barnen, ca 40 min/dag) räknar jag inte in i min promenadtid. Det har nog blivit en 2 timmar den här veckan. Nu är jag helt inkörd på att ta en extra sväng på vägen hem så jag behöver inte ens påminna mej om det utan fötterna går iväg av sej själva. Och helt plötsligt står jag nere vid stranden medan mina tankar vandrat iväg åt ett annat håll.

Så här ligger jag till med mitt promenadmål:I morse var det jättedimmigt. Man såg inte ens bergen som omger stan. Det var kyligt och jag kände ett behov av att få gå bort en massa spänning och stress så det blev ett pass powerwalking. Jag gick fort, fort i 45 minuter. På slutet var jag rätt darrig i benen men oj, vad skönt det kändes! Hem, stretchade lite och så körde jag avslappning i en kvart. Efter det några enkla asanas för att sträcka ut ryggen. Jag känner mej som ny!!! Pigg, glad och full med energi.

Utseendemässigt ser jag ut som vanligt, ingen babe än.... Men det kommer! Än är det några månader kvar till strandsäsongen börjar. Rom byggdes inte på en dag...

1 kommentar:

Sofia sa...

Härligt vännen!!! Jag har kommit av mig med mina promenader, för jag får så vansinnigt ont i högra höften när jag går... :( Och nu har det dessutom snöat och töat om varannat, så att gå nu är nog livsfarligt. Men men, jag ska damma av roddmaskinen så snart jag är fri från förkylningen, så får jag motion den vägen iaf.

Resultatet? minus 1kg denna vecka. *wiiihoooo*