onsdag, mars 19, 2008

Gråmulet

Det är jättetrisst väder idag, grått och himlen ser alldeles regntung ut. Precis ett perfekt väder för att kura ihop sej på soffan med några bra filmer eller bädda ner sej meden kopp gott te och en bra bok.

Det var meningen att vi skulle ha åkt till Ceuta idag men precis efter frukost klagade G på ont i magen så jag stoppade tillbaka honom i sängen en stund. Men hans magont gick över rätt snabbt. Jag vet nog var det onda sitter..... *s*

Fjärrkontrollen till TV:n gick sönder i somras och sedan dess har vi försökt få den lagad eller hitta en annan som skulle kunna funka men det har varit totalt lönlöst så killarna har inte kunnat byta AV (vad nu det betyder) = inget Playstation. Häromdagen var jag och köpte en liten TV åt dom. Egentligen skulle dom ha fått ett spel i present för att dom fått så bra betyg men det kändes lite dumt att köpa fler spel när dom ändå inte kunde spela dom dom redan har. Så det blev en liten 14-tummare istället och killarna är överlyckliga! Dom spelar spel som aldrig förr och är snälla som änglar. Ja, mer eller mindre alltså. *s* Dom har ju faktiskt lov.... Nästa vecka, när dom är tillbaka i skolan,lär detinte bli så mycket spelande, så just nu får dom spela nästan så mycket dom vill.

Just nu spelar B "Guitar Hero 2" och är lyckligare än lyckligast för nu ska han lära sej att spela en av hans absoluta favoritlåtar, "Message in a bottle" med The Police. Kan livet bli mycket bättre än så när man är en liten 10-årig musikkille?

Jag får passa på att plugga istället. Det är absolut inte helt fel för jag har inte börjat på hemtentan ännu. Den ska vara inskickad senast nästa söndag så det börjar bli rätt akut nu.

Ceuta finns kvar tills i morgon eller måndag...

4 kommentarer:

Miss Lyckad sa...

Glad Påsk!

Egg Yourself!
Nu åker jag bort en vecka. Krama Dig själv och skriv gärna en hälsning till mig, ägga mig.

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ Miss Lyckad - Påskkärringen som åt barnens godis -

Sigrinn sa...

Yes! Message in a bottle är även min favorit-guitar-hero-låt. ^^
Du har inte gett spelet ett försök själv?

C De-sign sa...

Hej
Jag har följt "ordlös onsdag" på en del bloggar och tycker så mycket om det. Nu först har jag fattat att man kan vara med om man vill.... jag ska se om jag klarar av det på onsdag!!!! Dessutom klappar mitt hjärta extra för Marocko.... för många år sedan var jag där en hel del, och en del av mitt hjärta finns nog kvar..... Jag kommer med glädje att följa din blogg! Nu önskar jag en skön låååååång fredag! PÅSK-KRAMAR fr C

Camilla sa...

Jag har uppdaterat länklistan på min blogg där jag länkar till mina favoritbloggar. Jag har lagt till en länk till din blogg där.
Hoppas de e ok ?
Du får gärna besöka min blogg och om du skulle råka gilla den är du självklart välkommen att länka tillbax ;)