tisdag, april 08, 2008

2 blev 10, blev 8, blev 6...

Idag har vi gett bort ytterligare 2 hamstrar, 2 honor den här gången. Jag har haft lite svårt att se skillnad på dom tidigare men tror att jag börjar fatta hur man ska kolla. *s* Det känns så trisst att behöva ge bort dom, men hellre ger jag dom till bekanta än till djuraffären. I djuraffären verkar dom ju inte ha en susning om hur man sköter djur så dit vill jag inte behöva ta våra små hårbollar.

Barnen är lite ledsna över att det blir färre hamstrar hemma. Dom hoppas ju fortfarande att jag ska få ett ryck och gå och köpa 3 burar till, så vi behåller alla vi har just nu. Men det kan jag ju inte! Förhoppningsvis ger vi bort ytterligare 2 den här veckan och sedan fattas bara en till. 3 hamstrar är rätt lagom.... Det är lustigt hur fäst man kan bli vid dom små liven. Japp, jag erkänner! Jag är ett hamsterfreak, tycker att dom är perfekta sällskapsdjur. Så det svider i hjärtat att behöva ge bort fler. Barnen vill inte ge bort Speedy Gonzalez och jag är lite förtjust i en som jag kallar Federico. Äsch, ska jag köpa en bur till...?

3 kommentarer:

nina sa...

Förstår att det känns trist att lämna bort dem, man blir ju snabbt fäst vid sina djur.

Och vad bra att ni ger bort till bekanta istället för djuraffär. Jag tog hand om min katt just för att förra ägaren tänkte lämna tillbaka honom till en djuraffär och det kunde jag ju bara inte tillåta...

Det är ju synd om djur som fått haft ett hem och sedan blir förflyttade till en sunkig bur i dålig djuraffär. :-/

Plingen sa...

Hej,
Hittade hit av en slump. Vad kul att hitta någon som bor i Marocko och bloggar...
Jag har varit mycket i Marocko, ett tag bodde jag i Beni Mellal i 9 månader och reste även runt i hela landet.
Det här är för hm , 20 år sen... Oj vad jag känner mig gammal helt plötsligt, jag tyckte det var nyss...
Sist jag var i Marocko var för 9 år sen då var jag på studieresa med mina högskoleklass. Då var vi bara i Agadir och i Marrakech.
Jag längtar faktiskt tillbaka ibland.. Det kanske blir en resa till Marocko här framöver. Skulle vara bra att få öva på Arabiskan igen.
Ha det gott!

Anonym sa...

Ibland är även internetvärlden liten. För ett tag sedan hittade jag din blogg via "Bland rosor och tistlar". Idag sitter jag och läser i yogagruppen på funbeat.se och där dyker det upp en Nejma. Kan det vara samma? In och kollade och visst var det det! Kul tycker jag:-)
Ha det bra!
Karro