lördag, april 05, 2008

Värmen är på väg, hoppas jag...

Om en månad ungefär börjar badsäsongen här. Det betyder ju att det blir varmt både inne och ute. Värmen ute kan man inte göra så mycket åt, men till värmen inne finns det många botemedel.

Takfläktar, eller ceiling fans som det heter på engelska, är en bra lösning. Dom "rör ju om" luften så det fläktar lite. Dessutom är dom oftast väldigt snygga också. Jag vet inte om det bara är jag som är lite konstig, men är inte takfläktar väldigt romantiska? I alla stora romantiska filmer finns det takfläktar på rummen, så jag har liksom alltid associerat takfläktar med romantik och kärlek. Är jag den enda? Dessutom har fläktarna i sej ofta romantiska namn, som t.ex. Casablanca och det går att hitta fläktar i alla möjliga färger och former och med olika tillval. Så man kan få en totalt egenkomponerad fläkt. Rätt coolt,va? ;-)

4 kommentarer:

Nille sa...

Long time no see :-)

Visste inte vart jag skulle posta detta så jag gör det här. Ville be om en tjänst.

Vi hade en fruktansvärd upplevelse på lekpalatset i Järfälla för en tid sedan och jag skrev om det på min blogg. De besökte således bloggen och började skylla ifrån sig. Inlägget jag skrev ligger nu 5:a på Google när man söker på deras namn. Med några bra länkar till det inlägget kan jag nog komma upp i topp - och kanske få dem att kasta in handduken och börja tänka på kvaliten. Det var helt livsfarligt det stället.

Hoppas på din hjälp!

Nille sa...

Och länken kanske du ville ha :)
http://www.uddman.nu/blog/niclas/2008/03/lekpalatset-varfr-skall-det-vara-s-svrt.html

Nejma sa...

Nille - Jag var och tittade på bilderna. Det är ju helt FRUKTANSVÄRT!!! Håller med dej! Ska blogga om det så snart jag bara hinner. OK,om det vore Marocko så skulle jag förstå, men Sverige som är så mycket för barnsäkerhet...? Eller är det bara snack numera?

/Nejma

Anonym sa...

Din bloggkompis Mia hade en knuta på ena äggledaren som nu är näst intill borta. Dessutom har hon en än så länge godartad tumör i sin livmoder, varför hon ljuger för sina vänner på sin blogg har jag inte en susning om; fråga henne!!!