torsdag, juni 15, 2006

Bravo Sverige!

Grattis Sverige! Nu är det full fart frammåt som gäller, eller hur? Få se om folk kan sluta gnälla så förbenat och lämna dom stackars spelarna i fred lite grann. Jag såg inte Sveriges första match men jag har har hört att den var rätt trisst. OK, sånt händer, men inte blir det väl bättre av att folk gnäller som om det vore jordens undergång? Nu har Sverige 4 poäng, det är väl helt okey?

Jag såg faktiskt en del av kvällens Sverigematch - hemma! Jag upptäckte att alla affärerna här i kvarteret hade Sverigematchen så vi sprang till vår "fixa kanaler-butik" och frågade. Det är en schweizisk kanal som sänder alla matcher (på franska! Jag ger upp! Jag får bita i det sura äpplet och acceptera faktum - franskan har kommit in i mitt liv för att stanna så det är lika bra att jag tar upp franskan igen. Bon jour mademoiselle! Ja veux aller à Paris. Och ja, där tar mina franskakunskaper slut....) så jag rusade hem för att hämta parabollådan. För 20 DH kommer jag nu att kunna se resten av VM hemma i lugn och ro och slippa försöka hålla mej uppdaterad på nätet. Hurra!!! Så gissa vad jag kommer att syssla med dom närmsta 3 veckorna? *s* Vem veet , jag blir kanske riktigt duktig på franska på kuppen. 2 flugor i en smäll, ni vet... *s*

3 kommentarer:

Thérèse sa...

Jag har tjuvkopplat upp mig på en kinesisk satellit kanal som sänder alla matacher så jag ser allt utom Spaniens och några till på kinesiska. Jag hade föredragit franska.
Kvällens match var en riktig rysare med mål i sista minuten , jag är skakis fortfarande ;)
Sverige har faktiskt 4 poäng nu för dom fick 1 när dom spelade oavgjort mot Trinidad Tobago och 3 idag när dom vann

Nejma sa...

Hoppsan Thérèse - har rättat till poängställningen nu. Får skylla på att jag umgåtts intensivt med över 20 barn och en hel del föräldrar i friska luften hela EM & kvällen. ;-)

/Nejma

Anonym sa...

profiling maximize swot doctoral item aliae shooter deterring parroted innovation markar
lolikneri havaqatsu