onsdag, juni 14, 2006

En bra början på VM!

Det är väl ingen som missat att jag håller på Spanien nu i VM? Idag spelade vi vår första match. Jag har inte hittat någon kanal som visar matcherna så jag var inte sen att tacka ja när jag fick frågan om jag ville se på matchen med "spanska kolonin" i kyrkan. Vi var 5 spanjorer, 2 senegaleses, 3 marockaner och 1 ryss + mina barn. Internationella klubben! *s* Dom hade fixat "storbildsTV" (kopplat in TV:n till en projektor så vi såg matchen på en filmduk). Jättecoolt! När barnen kom hem från skolan sprang vi iväg till kyrkan och hann se de sista 10 min av första halvlek.

Under pausen var vi i köket där några av killarna hade dukat upp potatisomelett, oliver, anchovismackor, tomatsallad, läsk och öl. Dagen till ära drack jag 2 cañas (en caña är ett litet ölglas), det har jag inte gjort på säkert 5 år. Jag behöver bara titta på en ginflaska nu för tiden så blir jag på örat. Snacka om att vara billig i drift! Men idag kände jag verkligen för att dricka öl i trevligt sällskap. Och matchen var ju bara såååå bra!!! *glad* I år kommer vi att gå långt!

Om en stund ska vi till kyrkan igen. Det blir 3:e gången jag går dit idag, för i morse hade jag lektion i arabiska och nu ikväll ska vi ha möte om skolårets avslutningsfest. Jag är ju inte riktigt med i lärargruppen än, men nästan så... Jag börjar lära känna dom andra lärarna och dom är jättetrevliga. Det kommer att bli en rolig höst!

2 kommentarer:

Thérèse sa...

Visst var det en härligt match. Cuatro visar alla Spaniens matcher , finalen , kvart och semi -finaler om du har den. Jag stressade hem med barnen från skolan och vi började också titta när det var 10 minuter kvar av 1a halvlek. Men jag drack ingen caña bara vatten i massor för här är såååå varmt
Åker Sverige ur och eftersom det inte finns andra Skandinaviska lag kommer jag också att heja på Spanien.

Me sa...

Dags att börja heja på Spanien märker jag. Har lagt ner att heja på Japan.