fredag, september 15, 2006

Utan dator!!!!

Jag vet att manga undrat om jag gatt under jorden eller tagit en blogpaus, men nej da. Det hela ar varre an sa... Min kara dator lade av i torsdags i forra veckan, helt utan forvarning! Den funkade bra hela dagen, helt plotsligt fick den bla skarm och sedan dess ar den totalt kaputt. Som ni sakert forstyar sitter jag nu pa ett internetstalle och kampar med tangentbordet. Dels ar halfen av bokstaverna nastan utsuddade av flitigt anvandande, dessutom sitter dom pa helt fel stallen... *suckar*

Jag ska kopa en ny dator i nasta vecka. Barnens kusiner har en datafirma och bl.a. saljer dom bade datorer och skrivare. Forhoppningsvis far jag ett bra pris ocksa, for jag har insett att jag inte klarar mej utan en skrivare. Nu aterstar problemet med att fa hem datorn... Jag har ingen storre lust att slapa den over halva stan ner till taxistoppet och sedan ta hem den i allman taxi och slutligen bara hem den sista biten. Sa jag maste prata med nagon snall kompis med bil som kan agera chaffor och tolk.

Det dumma med att ha dator hemma ar att man blir sa bekvam och later datorn automatiskt spara alla losenord, sa nar datorn brot ihop blev jag helt stalld. Jag kunde inte logga in pa min mail, jag kunde inte uppdatera bloggen eller nanting; men sedan kom jag ihag att jag hade en hel del losenord uppskrivna pa ett stalle, sa idag har jag loggat in pa mailen och jag rensat ett antal hundra spammail fran mina mailadresser. *trott*

Hoppas ni kan lasa det har utan alltfor mycket huvudvark. Jag ORKAR bara inte sitta och skriva koder for de svenska bokstaverna, tiden tickar pa och jag planerar inte att sitta har sa mlange idag. Men nu kan jag iaf uppdatera lite grann i vantan pa att aterigen ha en fungerande dator hemma.

Allt gott!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vilket elände!! Kul att du är tillbaks i alla fall./Johanna

Anonym sa...

KATASTROF att vara utan dator, och det menar jag på allvar, för jag kan inte klara mig en dag utan den. Var i Turkiet för 2 veckor sedan, och vi åt på en resturang 2 ggr fast den var dyr, bara för att dom hadde internet med "riktigt" tangent bord, och playstation som man fick använda gratis. O barnen är lika dana, dom var helt överlyckliga över att få sitta på MSN.

Snacka om I-lands problem............

Victoria sa...

Aj aj aj, otur med datorn! Hoppas att det ordnar sig snart. Kram/Vic

Anonym sa...

Nej så tråkigt! Hoppas att du får hjälp med att få hem den nya datorn + skrivare! Kram!/Gunilla