tisdag, oktober 17, 2006

Lägesrapport

Jag tänkte ni kanske ville se hur vårt matrum + vardagsrum ser ut nu när köket är tomt. Så här kommer en bild på vårt jättefräscha hem. NOT!

Hmmm... Bilden blev dessutom på tok för mörk... Ja ja, ni ser kanske att det står grejer ÖVERALLT...? Och att vårt matbord är totalt belamrat? Bättre bilder kommer ikväll - promise!

Uppdatering 1 - 13: 30 - Rörmokaren kom precis! Kors i taket! Har aldrig varit med om en hantverkare som är så punktlig. :-D Det är den unga killen som fixade vår vattenläcka, honom gillar jag. Han verkar lugn och saklig och studerar det som ska göras först INNAN han plockar fram släggan och slår hål i väggen. *s* Nu dundrar han på rätt ordentligt i köket. Håll tummarna för att det blir ba och går rätt snabbt så jag kan fixa mat till barnen sedan.

Uppdatering 2 - 15:30 - Rörmokaren jobbar på. det skramlar rejält från köket så nu jobbar han på för fullt. Han var iväg och köpte material - jag fattar ju inte ett dyft av vad det är han behöver så han fick gå själv. Nu borrar han och har sej och jag har hört att han flyttat lite på tvättmaskinen. Så nu börjar det nog närma sej. Jag hoppas att arbetet är bra gjort också och inte bara snabbt. Förhoppningsvis så vet vi snart.

Uppdatering 3 - 17:45 - Rörmokaren gick lite efter 17 för att försöka hinna hem till matdags. Han lämnade ett kök i totalt kaos! Ett rör har gått sönder eller håller inte tätt, så vi har inget vatten just nu. Det är stora högar med tegelstensbitar, murbruk och trasiga rörstumpar över allt och golvet är översvämmat! Nu är det egentligen matdags men jag har ingen möjlighet att laga eller ens värma någon mat i vårt kök just nu. Vi måste ge oss ut på jakt efter mat. Inte roligt... Dom enda som äter ute på restaurang nu är uteliggare, alkisar och allmänt mysko folk... Men bara vi får tag på bröd så kan vi alltid bre några mackor och äta... Nöden har ingen lag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser framemot att få beundra ditt nya fina kök! :)

Nejma sa...

Haha, ja så mycket värre än så här kan det ju knappast bli. Nu kan det bara bli bättre. *s*

Foton kommer ikväll!

Kram,
Nejma

popsan sa...

Huuu vad jobbigt.
En rörmokare sa en gång till mig...när du har med hanverkare att gör är det bara att bita ihop..vi är fördjävliga ibland...
Det var halvroligt att höra eftersom jag hade anlitat honom att fixa alla rör i lägenheten...

Köket kommer att bli super..han verkar veta vad han gör iallafall.

Nejma sa...

Popsan - TACK för skrattet! Det BEHÖVDE jag. Jag har tyckt lite synd om mej själv idag, för mitt kök har inte varit någon rolig syn direkt. Men det kommer att bli bättre, det är bara att bita ihop... Du har så rätt.

Kram,
Nejma