lördag, oktober 28, 2006

Stängt för cybercrop *s*

Den här helgen är det CyberCrop på Scrappiz ( http://www.scrappiz.se ) och jag ska givetvis försöka vara med så mycket som möjligt. En cybercrop går ut på att ett gäng scrappare scrappar så mycket som möjligt, var och en hemma hos sej, och sedan visar sina alster för varandra. Det är jättekul att veta att hundratals andra scrappare världen över sitter och scrappar samtidigt som mej och utifrån samma skisser. Så jag kommer att ha lite att pyssla med nu i helgen.

Barnen är förkylda. G snorar och B har ont i halsen. Klockan är lite över 9 här och B sover fortfarande. Det är ett dåligt tecken! Han brukar alltid vakna innan 7. Så stackarn har nog gått och blivit riktigt förkyld... Och vi som skulle åka till Marjane nu på morgonen. Egentligen skulle vi ha åkt i går kväll, efter att vi ätit lunch med farmor och farfar, men vi blev kvar längre än planerat. Som vanligt... Idag är det gråmulet och regnet hänger i luften. Det har regnat hela natten och nästa skur kan komma nästan när som helst. Att åka hela vägen bort till Marjane i regn känns inte speciellt lockande... Så vi stannar kanske hemma hela dagen istället. I alla fall om jag får bestämma. Jag vill scrappa! *s* Förhoppningsvis kan jag få dom att göra några julkort eller så. Dom gillar att pyssla och det här vädret passar perfekt till det. Jag ska koka en stor gryta kikärter och vita bönor i tomatsås, så har vi mat över helgen och kan ägna oss åt annat. *s*

2 kommentarer:

andrea sa...

Hej hur går det då? Har du scrappat ordentligt i helgen nu då?
Förresten, drar man tillbaka klockan till vintertid i Marocko också? Ha en bra söndag!
/Andrea

Nejma sa...

Det blev inte så många sidor gjorda, tyvärr. Barnen var förkylda så jag ägnade mer tid åt att sysselsätta dom än att scrappa, men det var ändå kul. Barnen fick dessutom pyssla så mycket dom ville och det tycker dom är jättekul. Så det blir nog fler pysselhelger för vår del frammöver.

Här ändrar man inte klockan alls. Vi kör jämt med GMT. Det skulle nog bli alldeles för komplicerat annars. *s*

/Nejma