måndag, mars 26, 2007

Biokväll

Nästsista kvällen på barnens lov brukar vi alltid fixa "biokväll". Då plockar vi fram nått gott att smaska på, lägger en massa filtar och kuddar på vardagsrumsgolvet och så ser vi på film, nerbäddade på golvet.. Vi börjar ha rätt många barnfilmer nu, tack vare de billiga filmerna i Bab Nouader (Tetuáns största zouk). Idag föll valet på en av våra absoluta favoritfilmer - "Cars". Jag har nog sett den närmare 20 gånger nu och den är väl kanske inte riktigt lika rolig som första gången men den är fortfarande helt okey. Barnen älskar den och kommer säkert att se den minst 20 gånger till. *s* Jag beundrar barns förmåga att se samma film om och om och om igen.

Idag hade vi mycket gott att smaska på! Mina föräldrar var på Mallorca för några veckor sedan och dom postade 3 stora paket till oss därifrån. Vi var i Ceuta och hämtade ut paketen i onsdags. Oh hjälp vad mycket roliga saker som vällde ut ur paketen när vi öppnade dom! Godis, kläder, sirap (den kom helt perfekt, vår sirap tog nämligen slut förra helgen), lösviktste (det finns inte att få tag på här), scrappapper, tidningar, leksaker, recept, foton... Killarna blev helt hysteriska av alla grejer, det var som julafton!

2 kommentarer:

malin2 sa...

Åh vad kul!
Och lite avis blir jag allt ;-)

Nejma sa...

Men du, kom över på en biokväll vetja! Än finns det lite godis kvar(inte mycket tyvärr.... *skäms*) och "Cars" tåls ju att ses igen. ;-)

Kram,
Nejma