torsdag, mars 29, 2007

Vädertjejerna

Här kommer en fråga till er som liksom jag har såna där vädertjejer på era bloggar/hemsidor - visar dom rätt väder hos er? Jag är lite fundersam för vädertjejen för Tetuán har nämligen visat på regn hela dagen och åska hela kvällen. Här i Martil har vi haft sol hela dagen, efter 3 dagars intensivt regnande. I går kväll däremot så här dags hade vi ett fruktansvärt oväder, med storm, ihållande regn, åska och blixtar så det såg ut som fyrverkeri ute. Men idag har vi alltså haft fint väder.... Visserligen är det vanligt med lokalt väder här - det kan spöregna i Martil medan solen skiner för fullt i Cabo Negro (det är bara några få km emellan). Men nog tycker jag att vi borde märka här om det vräker ner och blixtrar i Sanya D'rmel (området där vädermätarna finns), det är ju bara 10 km härifrån... Det känns som vädertjejen visar GÅRDAGENS väder och inte dagens. Och så verkar det ha fastnat på precis samma väder, temperatur och allt... Men så ska det väl inte vara?

2 kommentarer:

Pumans dotter sa...

Jag tror att Pixien i Sthlm håller sig någorlunda uppdaterad, men har inte kollat så noga. Ska nog hålla ett öga på henne. ;)

Nejma sa...

Håll du ett öga på din pixie, Pumita, för jag tycker att mina varit lite dåliga med uppdateringar de senaste dagarna. Eller så är det för att vädret varit så omväxlande här att stackarn helt enkelt inte hängt med i alla svängarna och behövt ta en time out. ;-)

/Nejma