torsdag, maj 03, 2007

Datafri dag

På ett forum jag är med på har vi fått en utmaning - att ha en datafri dag. Det passar mej perfekt för jag vet att jag vissa dagar tillbringar på tok för mycket tid här. Till stor del beror det på att nätet just nu är fruktansvärt segt. Jag har inte den långsammaste uppkopplingen, men jag har nog aldrig sett att jag kommit upp i den utlovade hastigheten, så ibland är det så segt att jag hinner gå och koka vatten till en kopp te medan en sida laddas.. Himla frustrerande faktiskt, för det är inte alltid jag har tålamod att sitta så länge. Den datafria dagen kommer att göra mej gott!!!!

Så på onsdag, 9:e maj, kommer ni inte att hitta mej här eller någon annanstans på nätet. Istället ska jag ägna dagen till att städa bokhyllan har jag tänkt, troligtvis köra ett extra långt yogapass och läsa en bra bok.

Någon annan som nappar på utmaningen om en datafri dag? Berätta det i kommentaren i så fall och hör av dej sedan och berätta om du klarade av att hålla dej ifrån datorn och vad du gjorde istället.

7 kommentarer:

Victoria sa...

Jag ska också ha en datorfri dag på onsdag! Hur ska det här gå nu då...? ;o)

Krokofanten sa...

Jag jobbar på onsdag... Och eftersom jag är datatekniker kan jag tyvärr inte nappa på utmaningen... :o(
Hur skulle det se ut?

Anna Malaga sa...

Ok, jag är med!!

Krokofanten - men det hade ju varit en kanonbra ursäkt!! :-D

Nejma sa...

Victoria och Anna - Vi ses här på torsdag så får ni berätta hur det gick för er, om ni lyckades hålla er från datorn. Jag hade en datafri dag igår och jag överlevde, men jag var upptagen hela dagen så abstinensen blev inte så svår. Det blir nog värre på onsdag då jag liksom inte har någon som helst extra aktivitet inplanerad... Men det ska nog gå det med, bara man ger sej den på att man ska klara det. *s*

Krokofanten - Aj då! Det kan ju vara lite mer komplicerat att vara med på utmaningen på en veckodag om man jobbar med datorer... ;-) Kanske inte så poppis på jobbet om du kommer dit på onsdag morgon och deklarerar att du minsann inte tänker röra datorn på hela dagen.... Fast det kunde ju vara kul att kolla in jobbarkompisarnas reaktioner. ;-) Ta en annan dag istället då, lördag t.ex. Så peppar vi dej härifrån den dagen istället. :-D

/Nejma

Krokofanten sa...

Jag skall nog ta min datorfria dag i morgon eller som sagt på lördag...
Jag återkommer om detta... :o)

tolken sa...

Låter som en bra utmaning. Jag försöker!

Krokofanten sa...

Min datorfria dag var igår... Hipp hipp!