tisdag, juni 05, 2007

Mycket jobb just nu

Har ni saknat mej...? Har ni märkt att jag inte uppdaterat på några dagar? Jag hoppas det, egocentrisk som jag är. *s* Jag har helt enkelt inte HUNNIT uppdatera för mitt liv är allt annat än lugnt just nu.

Om vi tar de senaste dagarna som exempel...

  • I tisdags var lillen magsjuk och var hemma = inget jobb gjort och inget bloggande.


  • I onsdags var jag uppe i Ceuta på stressvisit, för jag behövde fixa lite papper. Hej och hå! Kom hem i tid för att lämna det jag köpt och rusa till skolan och hämta barnen. I skolan fick jag förfrågan om jag kunde tänka mej att ta en privatelev men bara för 2 dagar. Jag sa ok och onsdagskvällen ägnades åt att plugga och förbereda inför följande dags lektion i spansk historia.


  • På torsdagskvällen efter skolan följde tjejen med oss hem och medan jag undervisade henne spelade mina barn dataspel, åt middag och gjorde sina läxor. Dom var verkligen hur gulliga som helst! När tjejen sent om siders blivit hämtad och jag fått killarna i säng var det dags för mej att jobba järnet inför följande dags lektioner i HTML. Japp, jag har en ny grupp nu, i en ny datakurs. Huvva! MYCKET jobb! Jag byggde en hemsida till kursen...


  • På fredagen höll jag i den nya kursen. Det gick bra! Efteråt blev jag bjuden på frukost och sedan åkte vi till skolan och hämtade barnen. Vi slappade på kvällen och spelade Playstation. Myyyyyysigt!


  • Lördagen var en lång och lite jobbig dag, för då satt jag på skolbänken mellan 9 - 14.30 nästan utan paus. Huvva! Superintressant men huvudet var som en uppblåst ballong efteråt... Efter skolan rusade jag och hämtade mina barn och sedan blev vi bjudna på lunch. Vi åt paella och annat smaskens tillsammans med ett helt gäng med voluntärer inne i Tetuán. På vägen hem blev vi bjudna på fika i Martil. Vi var hemma igen runt 20-tiden.... Då var det dags för nattnig av barnen och sedan jobbade jag med lektionerna fram till midnatt ungefär.


  • Söndag: Min elev kom kl 9 och vi pluggade spansk grammatik till 11. Jättekul! Efter det ägnade jag en stor del av dagen åt förberedande av lektioner.


  • Måndag (igår) -barnen och jag klev upp lite över 4 på morgonen för att åka till Ceuta. Dom hade tid för vaccination på vårdcentralen. Vi passade också på att träffa deras barnläkare och få remiss och medicin. Sedan blev det lunch på McDonalds och shopping, lek i park och långpromenad. Vi var hemma igen runt 17, dvs 11 timmar efter vi åkt. Efter dusch och middag var det nattning och så satte jag mej att jobba igen.


  • Idag, tisdag: Klockan är nu ca 10.45 och jag har redan haft min lektion. Jag undervisar mellan 8.30 - 10. Nu är jag hemma på en snabbis för att fixa lunch och kl 12 sticker jag till skolan för att hämta barnen. Sedan ikväll ska jag ägna mej åt att göra klart kursens hemsida, förbereda anteckningar inför fredagen och leta intressanta hemsidor...
Behöver jag säga att mitt liv är liiiiite stressigt just nu? Men samtidigt är det vansinnigt kul! Och det kommer ju bara att vara så här i ca 3 veckor till. Sedan börjar sommarlovet och då blir det lugnt och skönt i 2 månader åtminstone.

5 kommentarer:

Karlavagnen sa...

Du är otrolig!

SweFlo sa...

Kul! Jag har upptäckt själv att jag får mer gjort och är effektivare när jag har mycket jobb och det blir lite så där lagom med stress och press. Men sommarledigt lockar om 4 veckor!

Anonym sa...

Hej!

Jag efterlyste dig inne på Skrubba häromdagen, men nu vet jag att du har fullt upp! Skönt med sommarlov snart, och då kanske du fejar vidare med oss därinne ;)

Sussi m Maja

Anonym sa...

Jag blir trött av att bara läsa om ditt stressiga liv. Jag tycker att du är hur cool som helst Carol. Inte många klarar av det du gör!

saknar dej! Kraaaamm suss

Anna Malaga sa...

Klart vi saklnar dig!! Kul att allt gâr bra och att sommarlovet närmar sig
kramar,