torsdag, juli 26, 2007

Bloggen växer....

En av mina allra bästa blogkompisar, BrasilienLinda berättade idag att våra båda bloggar finns med på en lista över de 50 bästa svenska bloggarna just nu. Nejma ligger på plats 24 idag på Twingly. Fatta det! 24:e plats..... Det känns helt otroligt! Jag är faktiskt lite chockad. Men väldigt glad och stolt.

I förrgår nämndes Nejma i Marocko på Aftonbladets Bloggvärldsblog. Det är kul att stå i rampljuset en stund. *s*

Och det är inte slut där... Jag kollade precis statistiken och upptäckte att Nejma i Marocko är den mest länkade bloggen alla kategorier på Blogportalen just nu, med 13 bloggar som länkar till 3 inlägg. Alex Schulman ligger på 6:e plats. Tänk att jag ligger högre än proffsbloggarna. *nyper mej i armen* Nejma är också nummer 1 över mest länkade i kategorierna Resor och Svenskar boende i utlandet. I kategorin Vardagsberättelser ligger jag på 2:a plats.

Låter detta som skryt? Hoppas inte, för det är inte menat så. Jag är bara så oerhört förvånad, glad och stolt över dessa nyheter som jag precis upptäckt. Och det vill jag så klart fira med er, mina läsare. Skulle ni inte komma hit och läsa skulle jag inte ha mycket placeringar att skryta med. Så jag höjer mitt glas med te i tacksamhet mot er. Utan er vore Nejma i Marocko ett sedan länge nedlagt projekt.

Och vi firar väl med Mika - som vanligt? Förlåt C om du läser detta, vet att du inte gillar min lille pudel. *s* Men jag tycker att han är den bäste artisten just nu, för hans musik gör mej glad. Och så gillar jag hans struttiga dans, den påminner mej om någon jag känner..... Inga namn nämnda. *s*Och för er som inte gillar Mika/kan spanska kommer en av mina favoritlåtar om vänskap.Nu väntar diskhon på mej och sedan ska morgondagens lektioner förberedas. Så pass glamoröst är mitt liv.... *s*

7 kommentarer:

Marie sa...

Grattis! :)

Elisabeth sa...

Din blogg är helt klart värd länkningar och bra placeringar på olika blogglistor. Grattis! :)

Sofia i bilder sa...

Jättekul med alla omnämnanden!!! STOOORT GRATTIS!!! Ja, jag är en trogen läsare av din blogg, så jag förstår alla dina återkommande läsare mycket väl! :D

Thérèse sa...

Grattis , vad roligt att fler än jag har upptäckt vilken bra blogg du har. Jag läser allt du skriver men är inte alltid så duktig på att kommentera. Din ordlösa onsdag är en jätterolig idé och verkligen kul att så många har hakat på den. Jag satt och tittade runt på massa fina bilder i onsdags.

Morsan sa...

Jättekul att det går så bra! Men det kan jag förstå för att det är jättespännande att läsa om ditt liv i Marock! Fortsätt blogga!

barajagjohanna sa...

Mika är underbar, tack för att jag fick lyssna lite nu. :)

Såg att ett av dina ordlös-onsdag-inlägg länkades som populärt inlägg hos nyligen.nu eftersom så många länkat dig på sina egna inlägg. :)

Jättekul att du ligger högt på listorna, det är såklart jätteintressant att läsa om vardagen i Marocko!

Anonym sa...

Vad roligt! Grattis!!
Kram Houda