lördag, augusti 25, 2007

Vart tar dagarna vägen?

Det har varit full aktivitet här de senaste dagarna. A och jag har varit inne i Tetuán 2 dagar i rad nu och han måste åka in i morgon igen. Vi har köpt kaklet till golv, väggar och en jättefin bård. Det ska bli spännande att se slutresultatet! Vi var inne i över 10 affärer igår innan vi hitttade "rätt" kakel. Jag har ju hela tiden velat ha "country stil" på köket, men nu blir det inte riktigt så. Det kaklet vi båda blev störtförälskade i visade sej vara superdyrt. Bara kaklet till väggarna skulle ha gått på över en tusenlapp mer än det vi till slut betalade för hela baletten i en annan affär. Väggkaklet är ett rätt alldagligt men fint kakel men golvet är verkligen SUPERSNYGGT! Ja, ni får ju se själva sedan när allt är på plats.

Köket börjar ta form. Jämför bara de här fotona så ser ni. Så här såg det ut för 2 dagar sedan - en total katastrof!Och så här såg det ut igår:Och idag börjar det likna ett kök, eller hur?

Nu har vi det mesta: spisplattor, ugn, fläkt, diskbänk, kran, kakel... I morgon ska vi får köksfönstret monterat. Även G:s rum ska få ett lyft, genom ett nytt fönster. *phu* Innan gubbarna är klara har dom fixat nått i VARTENDA rum i lägenheten! Där kan man snacka om en ordentlig make over....

Inga kommentarer: