lördag, augusti 18, 2007

Jahapp, så var jag 22 - igen....

Idag fyllde jag år. Hur gammal jag blev tänker jag inte avslöja, helt enkelt för att jag inte alls känner att min ålder stämmer överns med hur jag känner mej. Men jag kan säga så här: jag har hunnit fylla 22 några gånger vid det här laget. *s* Och om jag fortsätter att må så pass bra som jag gör just nu kommer jag att fylla 22 ännu några vändor innan jag blir 23.

Faktum är att jag mår mycket bättre nu än för 10 år sedan. Jag känner mej piggare, starkare, gladare, hälsosammare, snyggare, roligare.... Det känns faktiskt som om jag tagit ett skutt tillbaka i tiden och jag är 20 igen. Jag undrar om det kan vara för att jag på sista tiden umgåtts väldigt mycket med folk som är betydligt yngre än mej och för att jag snart ska börja på universitetet igen. Jag tror att universitetsstudier funkar som en föryngringsprocess, för man måste tänka i helt andra banor när läxläsning, tentor och anteckningar tar upp en stor del av ens vakna tid istället för jobbtankar.

Hurra, hurra, hurra för mej och min son G! Han fyller också år idag, men han blev 8. Han är stolt som en tupp över sin första riktiga klocka och nu går han runt och kollar tiden varannan minut ungefär. *s* Jag fick också en massa fina presenter, bl.a. scrapgrejer (2 supersöta stämplar från Panduro och en massa annat skoj) och en pilatesboll och en DVD i pilates/yoga. Jag kan knappt hålla mej tills jag ska få träna med den DVD:n. jag har hört/läst en hel del om pilates och hur bra det är, men aldrig kommit mej för att testa. Jag är ju en typisk yoga-tjej. *s* Den där bollen ser spännande ut! Den ska tydligen vara kanonbra för att träna magmusklerna och det behöver jag verkligen för magmusklerna är mitt stora problemområde efter flera oprationer och kejsarsnitt. Tyvärr lär jag få hålla mej till slutet av september när det nya köket är på plats. Men jag kan kanske kolla DVD:n innan iaf så jag får ett hum om hur övningarna ska gå till.

Vi firade mest hela dagen idag. Lunch på en restaurang, fika och supersmarrig apelsin- och chokladtårta på taket och middag på en annan restaurang. Kan det bli så myckeet lyxigare än så? Nu sitter hela familjen och ser på "Pirates of the Carribean" på DVD och jag sitter här och bloggar och letar skrivarjobb. Det känns ju lite trisst, men jag har ännu en bit kvar innan jag har tjänat ihop pengarna till skolavgiften, så det gäller att jag jobbar på bra nu dom veckorna som är kvar innan utbildningen börjar. Tyvärr är det lite dött på uppdragsfronten just nu. Jag hoppas det blir bättre snart....

2 kommentarer:

Sofia sa...

STORT GRATTIS på din 22-årsdag!! :D

(Jag blir 23 varje år. :D)

Låter som att du har haft en bra dag!

Stort Grattis även till åtta-åringen förstås!

Kramar, Sofia

Anonym sa...

Hejsan...här kommer ett stort grattis från västerås och Lotta...JAG VET vad du fyller idag men det är min och din hemlighet...Hälsa mamma och pappa och resten av familjen om dom minns mig....virrpottan i porten brevid....Bye