fredag, september 07, 2007

Denne murare....

... driver oss till vansinne! Kommer ni ihåg att jag berättade att han hade hållit på i 9 timmar med att kakla lite drygt en kvadratmeter häromdagen? Nu har han gjort det igen.... Ja, inte stått en heldag på samma fläck, men drivit oss till halvt vansinne.

I går morse sa muraren till A - "Jag behöver mer bårdbitar, en 10 stycken sådär." Ok, så A tog sej iväg till samma lager som vi köpte det andra kaklet. Problemet är bara att lagret ligger ute i Långtbortistan och man måste åka flera taxis för att komma dit. Det finns ingen klar vägbeskrivning heller utan man får liksom fråga sej fram. Och igår tog A fel taxi och hamnade ute i en by en bra bit utanför stan. Visserligen på rätt väg, men rätt långt från lagret. Det gick inte att få tag på någon taxi som gick ända fram till rätt by,så det slutade med att han fick GÅ i stekande sol, utan vatten, i över 3 km! Allt för 10 kakelbitar. Ok, nema problema. Efter några timmar var han hemma igen, men för säkerhets skull med 12 bitar.

Gissa vad muraren kläcker ur sej idag på morgonen? Jo, nu behöver han mer kakel av den andra sorten. Så nu måste A ta sej tillbaka till samma lager som han var på igår!!! Hur ¤&/))# dum i huvudet får man vara egentligen? Om han vet att A ska till lagret som ligger i Tjottaheiti och han vet att vi inte har någon bil, varför kollar han inte att han har tillräckligt med kakel för att kunna avsluta jobbet? *morr* A är så sur på muraren att det kommer rök ur hans öron. Idag är det dessutom fredag, vilket betyder att i princip alla affärer och lager stänger tidigt så att alla som vill ska ha en chans att gå på fredagsbönen. Och det är sista fredagen innan Ramadan, vilket gör folk ännu mer benägna att gå till moskén. Så om A inte kommer fram till lagret i tid får han inte tag på kaklet idag och då stannar köksarbetet av tills i morgon, då dom förhoppningsvis öppnar igen.

Suck, suck, suck...

6 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Hååålll uuuut! Du klarar detta! Eller NI klarar detta!!! Du vet att du kan! En dag (gammal kliche men ack så sann) kommer ni att garva åt detta!

Om det kan vara någon tröst så låter det som historier mina kompisar som byggt om i Nederländerna varit med om. Väldigt likt... Du kanske kan föreslå muraren att emigrera? Efter han gjort klart jobbet alltså!!!

darkangel och mumma sa...

Åh, hjälp!
Jag förstår att du suckar!

Pellispricken sa...

Hi hi. Läser om din Murare med et leende på läpparna. Håll ut säger jag med! En dag blir han klar och då kanske du kan skratta åt hela denna story...

Sousseannika sa...

Hej Nejma, tittar in här pga ett tips från min Sadiga Sofia i Gävle..

Ler glatt åt dina bilder för mitt måtto i livet är nämligen "Ur kaos föds ordning"...

Sofia sa...

Hur går det med plattsättningen? Hoppas att det är klart nu...

kramar, Sofia

Anna Malaga sa...

Stor kram! Grât en skvätt eller misshandla en kudde om du behöver.
Snart ser du ljuset i slutet av tunneln.
Kramar,