lördag, september 01, 2007

Gissningstävling

Ok, dags för en tävling! Gnugga geniknölarna och kom med gissningar om när vi kommer att tillaga vår första måltid i vårt "nya" kök. Den som gissar rätt får ett hemligt pris. Om två eller flera gissar rätt lottar jag ut priset mellan dom som gissat rätt. Ni har till tisdag 00.00 på er. När jag lägger upp Ordlös Onsdag stänger jag gissningstävlingen.

För att kunna vinna måste du lämna mailadress eller hemsidesadress så jag kan kontakta vinnaren, för ingen kontaktinfo = ingen vinst. Låter det bra? Ok, då så. Sätt igång och gissa!

9 kommentarer:

nawiie sa...

Jag gissar på att ni kommer laga den första måltiden nångång i slutet av den här veckan (v.36) På fredag kanske, då kanske det blir couscous till och med, vem vet :p haha.
Köket lär nog i alla fall bli klart innan Ramadan, det är jag smått säker på.

Du vet vem jag är. Min bloggadress:http://newl.blogg.se

Anonym sa...

Jag tror nog det kan dröja något längre, runt den 14 September är min gissning...samma dag det Judiska nyåret är, dagen efter 1:a Ramadan....då blir det till att laga mat mitt i natten :) Men hu vad gott det kommer smaka!

Kramar

Linda i Kalmar

linda.bunn@netatonce.net

Haydee sa...

Heh, roligt med en gissningstävling! :)

Jag gissar på den 11 september. :)

Marianne sa...

Hej
Jag tror att ni kan tillaga er första middag den 17 september. fast man kan ju hoppas att det blir tidigare.

Sofia sa...

Jag gissar på 13 september! Då är ju Ramadan beräknat att börja, och det passar väl bra att få laga mat hemma igen då. :)

Kram, Sofia

Anonym sa...

Hej! Jag tror att köket kommer att bli klart den 12 september! =)

Kram
Erika

erika_natasja@hotmail.com

christel sa...

Jag vågar mig på en gissning också. Ni kommer kunna äta nästa veckas söndagsmiddag på det nya köket; 16 september alltså.

Sigrinn sa...

18 september! Det är ett fint nummer 18/9 :)

Lycka till!

Guava sa...

Får jag vara med och gissa utom tävlan?

Det gör jag iaf.

Om Marocko liknar Thailand så är det ju som så att allting tar längre tid än de säger. Tex mitt staket, det skulle vara klart om tre dagar i ungefär fyra veckor.

Så, med det som utgångspunkt så säger jag första oktober. :)