söndag, oktober 28, 2007

Vinna priser på nätet

Surfar man runt på amerikanska sidor ett tag så kommer man förr eller senare till sidor som erbjuder olika priser eller Sweepstakes som dom kallar det. Det brukar stå med stora bokstäver: Free gifts eller Cash prize och priserna kan vara allt ifrån en Apple I-Phone till designväskor eller pengar.

Har ni nappat på nått sånt erbjudande? Själv är jag lite försiktig med att tro på att jag ska vinna på nätet, men visst låter det spännande att vinna nått som man önskat sej. Gratisgrejer är ju aldrig fel. *s* Det senaste verkar vara "tvärtemot auktioner", lägsta budet är det som vinner. Jag ska villigt erkänna att jag inte riktigt fattar hur det funkar, men så är jag ju ingen gambler heller. *s* Med en snygg design och ett användarvänligt system kan nog dessa auktioner locka många att spela. Och för att hålla intresset uppe erbjuder man nya priser varje dag. Känns det lockande?

2 kommentarer:

Pumita sa...

Neej, känner mig inte lockad, inte ett dugg. Jag har aldrig deltagit i såna tävlingar. Det är inte min grej på nåt sätt.

Jag har inte varit på någon nätauktion heller fast det skulle jag kunna tänka mig. Annars är jag väl snart den enda i Sverige som inte har handlat nåt på Blocket! *asg* Därmed inte sagt att jag inte handlar på nätet för det gör jag ganska ofta.

Nejma sa...

Pumita, jag håller med dej. Jag är heller ingen nätspelare. Och du, jag har heller aldrig handlat varken på Blocket eller EBay... *s*

/Nejma