torsdag, november 08, 2007

En dag i parken

Anna i Málaga var så gullig att hon kom och hämtade barnen och mej på vårt hotell och körde sedan till en stor och jättemysig park. Mina barn var helt saliga. Dom kunde springa omkring och leka, kolla på djur (vi såg ju bl.a. den jättesöta kamaleonten på min onsdagsbild) och klappa fritt skuttande kaniner. Det var verkligen en fin park och jag hoppas att även nästa resa innehåller en tripp dit.

Att umgås med Anna och hennes son var hur mysigt som helst. Det känns rätt märkligt när man tänker efter, för i fjol så här dags hade vi aldrig träffats och nu känns det som jag kännt henne åtminstone halva livet. :-) Vi träffades för första gången i januari i år, fast vi har kännt varann på nätet i flera år.


En bild på biblioteket. Tänk om vårt bibliotek ändå vore så där fint... Fast vårt bibliotek är fint det med, på sitt sätt.

Stora emuer bodde i en inhängnad i parken. Påfåglar, jätteänder och en massa andra fina fåglar finns det också.

Intressant samtal! Den här kaninen var så pass van vid barn att den lugnt lät sej klappas. Jag hade inte blivit förvånad om barnen tagit den med sej hem, för den var verkligen gosig. *s*

2 kommentarer:

Anna Malaga sa...

Fina bilder!! Hoppas vi ses snart igen.

Dosiss sa...

Jag hade samma känsla när jag träffade Jfr första gângen. Ha det sâ bra och lycka till med studierna!