tisdag, november 06, 2007

Tävling med Brassetema

Brasiliansk tävling Min kompis Linda i Brasilien har en tävling på sin blog för att fira 2-årsjubileum med Brazilian Linda. Det är jättefina priser, som jag inte alls skulle ha nått emot att vinna. *s* För vem vill inte ha en hängmatta för två? Då slipper man ju slåss om vem som ska få ligga där, och man kan istället mysa med älsklingen. *s* Eller vad sägs om rabatt på brasiliansk mat? Eller en receptsamling med brasilianska recept? Gott gottigott gott! Företagen som sponsrar tävlingen heter Casa Brasil och Brasil Design och är inriktade på att ge en smak av Brasilien i Sverige. Jag tycker att det låter som jättebra priser!

Tävlingen slutar på fredag så skynda er över och läs tävlingsreglerna. Alla som har bloggar kan deltaga i tävlingen, så missa inte chansen!

5 kommentarer:

Pialotta sa...

Det där låter inte helt fel:-)
Måste fråga dig om en sak. Varför syns mitt namn så konstigt.. har jag gjort något fel, då jag skrev in mig i ordlös onsdag?
Ha de fint.. ska kolla in på tävlingen senare:-)

Pialotta sa...

Mitt namn är borttaget från Ordfri onsdag.. varför? Får jag inte vara med eller?

Nejma sa...

Hejsan Pialotta!

Visst får du vara med och leka på onsdagarna. :-) Men om du läser igenom reglerna en gång till ser du att det står: Länkar som leder till bloggens huvudsida och inte direkt till inlägget tas bort direkt. Där har du förklaringen. Du måse använda permalänken, annars hittar vi inte din bild efter några dagar/veckor/månader. Och för att bespara oss en massa sökande efter rätt inlägg har jag helt enkelt beslutat att man måste länka direkt till rätt inlägg för annars tas man bort utan krusiduller. För allas skull.

Jag hoppas du är med nästa gång igen! Det där med permalänkar är faktiskt inte så svårt som det kan verka först. :-) Det kan mer än en deltagare intyga. Men när man väl fattat hur det funkar går det som en dans.

/Nejma

Pialotta sa...

Hej igen:-)
Jaha så är det, man ska inte skriva in sig förrän efter man lagt in bilden.. Läste inte igenom så noga, sorry.. kommer kanske med min ordlösa bild på onsdag då:-)
Tack för du svarade, tur jag gick in här igen då och såg ditt svar:-)

Randi sa...

Tack för din gulliga kommentar till min onsdags-bild. Jag trodde aldrig att jag skulle flytta tillbaka till Sverige, men när jag kom till det här stället blev jag helt förlorad och bestämde mig direkt för att tillbringa resten av mitt liv just här. Tycker att jag funnit Mitt Paradis. Och för första gången i mitt liv känner jag att jag är Hemma på riktigt, trots att jag fått lära känna så många andra underbara platser.
Kram Randi