torsdag, november 01, 2007

Julshopping

Så var vi nästan där. Julen står snart för dörren. Julhandeln är väl i full fart redan i Sverige kan jag tänka. Det är ju bara lite drygt 1½ månad kvar. Igår hade dom plockat fram julgodis och chokladtomtar på Lidl och det kändes bara så fel! När solen skiner och man går med t-shirt känns det inte kul att titta på chokladtomtar...

Jag har inte köpt en enda julklapp ännu men ska försöka börja nu i helgen. Vi ska ju till Málaga så jag hoppas få lite julshopping på egen hand eller tillsammans med någon som kan avleda barnens uppmärksamhet vid kassorna så jag kan betala utan upptäckt och smuggla ner presenterna i väskan.

Jag vill inte köpa stora grejer till killarna i år och absolut inget som väger mycket. Helst skulle jag se att dom bara fick spel till Playstation eller Nintendo DS för det är sånt som det enkelt går att resa med. Jag vet att lillen önskar sej Action Man, för det gör han jämt. Men när man har 15 stycken eller vad det nu är han har, räcker inte det? Var drar man gränsen? Jag tror han får överleva utan en ny AM i år. Kläder, pengar och dataspel är vad jag skriver upp på deras önskelista.

4 kommentarer:

Louise sa...

Hej. ska till marocko (Agadir) snart och jag undrar vad du kan tipsa mig att köpa där nere. Finns det mycket fejkväskor?

Cattis sa...

Funderar allvarligt på att emigrera varje år som kylan slår till. Visst är det underbart med årstider - men den kalla tiden är för lång för mig. Hur är årstiderna i Marocko? Vad har ni för väder/temp vid juletid?
Jag är så nyfiken/intresserad ;-)
/Cattis

vickan sa...

ja nu snart är det jul.Tiden går fort. Har ni lidls där? Roligt att läsa din blogg.

Nejma sa...

Louise - Ett separat inlägg om shopping kommer i morgon eller eventuellt i övermorgon (beroende på tid).

Cattis - Ett inlägg om temperaturer och väder kommer också om någon dag. Hinner inte just nu tyvärr.

Vickan - Ja, julen kommer mot oss med stormsteg. Inte alls lång tid kvar nu. Det finns ingen Lidl i Marocko men däremot i Ceuta. En bra affär för tunna plånböcker, iaf om man handlar det som är billigt och fräscht. Det finns mycket nordiska varor, t.ex. knäckebröd, grövre mjöl, osv. så jag hittar mycket av det jag saknat tidigare.

/Nejma